Toshack'ın isyanı

Güncelleme Tarihi:

Toshackın isyanı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 08, 1997 00:00

Haberin Devamı

Beşiktaş, Hannover'deki hazırlıklarını sürdürürken, Teknik Direktör Toshack kamp organizasyonunun amatörce düzenlendiğini belirterek, organizatör İlhan Daşdemir'in kulübü kandırdığını söyledi. Toshack, ‘‘Buraya yeni sezon için hazırlanmaya geldik. Sirk takımı gibi iki günde bir 400 km yol alacağız. Bu futbolcuları olumsuz yönde etkiler'' dedi.

Bu durumda futbolcuların adalelerinin yıpranacağını söyleyen Toshack, ‘‘Kendimizi ateşe atamayız'' diye konuştu. Trabzon ve B.Leverkusen maçlarına da çıkmayacaklarını açıklayan Toshack şunları söyledi: ‘‘İlgili yerlere mesajımı verdim. Beşiktaş'ı yıpratamam. Önlem alınmazsa, takımı Türkiye'ye götürüm. Böyle bir kamp programı olamaz.''

Toshack, Yönetim Kurulu Üyesi Yılmaz Ekergil'e de sert çıkarak, ‘‘Beşiktaş'ı böyle maçlarla perişan edemezsiniz. Önümüzde çok önemli maçlar var. Takımı riske sokamam'' dedi. Galli çalıştırıcı Ekergil'e, mutlaka bir defans oyuncusu alınmasını gerektiğini söyledi ve bu transferin bir hafta içinde olmasını istedi.

Bilgili: 4. yabancıyı alacağız

Beşiktaş, dördüncü yabancısını Toshack'ın isteğine göre alacak. Galli hoca Almanya'da oynayacakları iki maç sonrasında takımda hangi bölgede eksiklik tesbit ederse, o bölge için transfer yapmak üzere yönetim kuruluna istekte bulunacak. Genel Sekreter ve Basın Sözcüsü Serdar Bilgili, ‘‘Araştırmalarımız sonunda belirlediğimiz isimler var. Bunlardan birini mutlaka alacağız'' dedi.

Amokachi bir ay yok

Beşiktaş'ın siyahi futbolcusu Daniel Amokachi'nin, Riva'da yapılan kamp döneminde sakatlandığı belirtildi. Amokachi'nin omuriliğinde, kondisyon ve dayanıklılık çalışmalarının fazla olmasından ötürü zedelenme meydana geldiği öğrenildi.

Kulüp Doktoru Gökhan Metin, Nijeryalı futbolcunun son durumu hakkında yaptığı açıklamada, Daniel Amokachi'nin Türkiye Spor Yazarları Derneği Turnuvası maçlarına kadar topla oynayamayacağını, hatta ligin ikinci haftası forma giyebileceğini söyledi.

Beşiktaş'ın bilet fiyatları açıklandı

Beşiktaş Yönetimi, yeni sezon maç ve kombine biletlerin fiyatlarını belirledi. Kombine biletler: kapalı: 20 milyon, numaralı alt kat: 60 milyon, numaralı üst kenar: 80 milyon, numaralı üst orta: 125 milyon, VİP altı: 150 milyon, VİP: 250 milyon; maç biletleri: numaralı: 1.5 milyon, kapalı: 750 bin, açık: 300 bin lira.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!