Toshack'a sınırlama

Güncelleme Tarihi:

Toshacka sınırlama
Oluşturulma Tarihi: Nisan 15, 1998 00:00

Haberin Devamı

Beşiktaş Kulübü'nde yeni sezonda tüm sorumluluk Genel Kaptan'a verilecek. Açıklamaları olay olan Galli çalıştırıcı susturulacak

Genel Kaptan konuşacak

Beşiktaş Yönetimi, yeni sezonda Genel Kaptan getirerek Teknik Direktör Toshack'ın yetkilerini sınırlandıracak. Toshack'ın yaptığı açıklamaların huzursuzluğa yolaçtığını söyleyen yöneticiler Galli hocanın Genel Kaptan'a sorumlu olacağını, açıklamaların ise Genel Kaptan'ın kontrolünde olacağını ifade ettiler.

Tam yetkili

Başkan Süleyman Seba ve Yönetim Kurulu Genel Kaptanlık için 4 aday bulunduğunu, kesin kararın önümüzdeki hafta verileceğini açıkladı. İç ve dış transferler ile alt ve üst yapıdaki futbol takımlarının başarılarından da tam yetki ile getirilmesi düşünülen Genel Kaptan'ın sorumlu olacağı yorumlandı.

Galli memnun

Geçen sezon sadece Genel Sekreter Serdar Bilgili'ye bağlı olarak çalıştığını belirten Toshack'ın Genel Kaptanlık sistemine sıcak baktığı belirtildi. Galli hoca yakınlarına şöyle konuştu ‘‘Kulübün Avrupai olabilmesi için Genel Kaptanlık şart. Buna futbolcularda sevinecek’’

Kartal, Van'a gençlerle hazırlanıyor

BEŞİKTAŞ Teknik Direktörü Toshack, pazar günü Vanspor ile yapılacak lig maçına PAF Takım'dan aldığı gençlerle hazırlanıyor. Toshack, siyah beyazlı taraftarlara Vanspor maçında hem futbol hem de gol şov yapacaklarını belirterek, ‘‘Beşiktaşlı taraftarlar Türkiye Kupasının coşkusunu yaşayacaklar.’’ dedi. Vanspor karşısına genç bir ekiple çıkacaklarını vurgulayan Galli çalıştırıcı kaleci Mrmiç'e bu maçta da şans vereceğini açıkladı.

Yasin profesyonel sözleşme imzaladı

İKİ hafta önce PAF Takım'dan Beşiktaş A Takımı'na alınan ve Kocaelispor ile yapılan lig maçında sergilediği başarılı futbolla dikkatleri çeken Yasin ile dün profesyonel sözleşme imzalandı. İki yıl için 100 milyar liraya imza atan Yasin, ‘‘Beşiktaş PAF Takımı'nda benim gibi yüzlerce genç var. Altyapıya önem verildikçe Beşiktaş ve Türk futbolu büyük yıldızlar kazanır’’ dedi.

K.Çekmece ile hazırlık maçı var

VANSPOR maçının hazırlıklarını sürdüren Beşiktaşlı futbolcular, bugün, İstanbul'un Üçüncü Lig takımlarından Küçükçekmecespor ile bir hazırlık maçı yapacak. Teknik Direktör Toshack'ın özellikle genç futbolculara yer vermeyi düşündüğü karşılaşma saat 11.00'de Fulya Tesisleri'nde yapılacak.

Lösemililere ziyaret

Teknik Direktör Toshack ile futbolcular, Türkiye Kupası'yla birlikte bugünkü antrenman sonrası Şişli Etfal Hastanesi'e giderek lösemili çocukları ziyaret edecekler.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!