Toshack Yeboah'ı istedi

Güncelleme Tarihi:

Toshack Yeboahı istedi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 22, 1997 00:00

Beşiktaş Transfer Komitesi ise Valencia'nın Rus oyuncusu Carpin için harekete geçti
Haberin Devamı

Beşiktaş Yönetim Kurulu, dün Teknik Direktör John Benjamin Toshack ile dördüncü yabancı konusunda görüşme yaptı. Toshack, yönetimden Valencia'da oynayan Carpin ile İngiltere'nin Leeds United takımıyla anlaşmazlığea düşen Yeboah'ın alınmasını istedi.

Transfer komitesi ise Toshack'ın daha önce istediği Valencia'nın Rus oyuncusu Carpin için harekete geçti. Orta sahada oynayan Carpin için İspanyol kulübü 7 milyon dolar bonservis istedi. Carpin ise yıllık 2 milyon mark istediği söyledi. Karar cuma günü verilecek.

Sakatlar işbaşı yaptı

Beşiktaş'ta Mehmet ve Amokachi sevinci. Sakatlıkları nedeniyle takımdan ayrı kalan Mehmet ve Amokachi uzun bir aradan sonra start aldılar. Her iki futbolcu da dün sabahki çalışmada oldukça hırslıydı. Amokachi ve Mehmet'in hafta sonu yapılacak özel karşılaşmada oynayacakları öğrenildi. Erkan, Fevzi, Serdar ve Ali’nin düz koşu yaptığı çalışmaya, Recep, Sertan, Sinan ve Salih ile izinli olan Oktay katılmadı.

Toshack İrlanda yolcusu

Beşiktaş Teknik Direktörü John Toshack, Şampiyonlar Ligi Ön Eleme Grubu ikinci turundaki muhtemel rakipleri Derry City ile Maribor takımları arasındaki maçı izlemek üzere, yarın sabah İrlanda'ya gidecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!