Toshack kükredi

Güncelleme Tarihi:

Toshack kükredi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 20, 1997 00:00

Haberin Devamı

Beşiktaş Teknik Direktörü, farklı Galatasaray yenilgisinin ardından dün topladığı futbolcularına sert çıkarak, ‘‘Bu takıma zarar veren kim olursa olsun kovarım'' tehdidinde bulundu.

Beşiktaş Teknik Direktörü Toshack, dün sabah kurmaylarıyla birlikte futbolcularla bir toplantı yaptı. Siyah beyazlılarla tek tek konuşan Galli çalıştırıcı sert bir şekilde çıkışarak, ‘‘Aldığınızın hakkını fazlasıyla vermek zorundasınız. Bu formanın hakkını vermeyeni burada tutmam'' dedi.

Toshack, Almanya'daki hazırlık maçları ve TSYD Kupası'nda futbolculara şans tanıdığını ileri sürerek, ‘‘Kimse, neden oynatılmıyorum diye isyan etmesin. Herkese şans verdim ve herkesi denedim. Bu saatten sonra da yeni oyuncu transfer etme imkanımız yok'' diye konuştu.

Galatasaray karşısında büyük eksiklerle oynadıklarını söyleyen John Toshack, tüm futbolcuların dikkatli olmasını istedi. Siyah beyazlıları tehdit eden Toshack, ‘‘Savaşan kahramanlara ihtiyacımız var. Bu takıma zarar vereni kim olursa olsun kovarım'' dedi.

Sakatlıkları devam eden Amokachi, Mehmet, Serdar, Erkan, Alpay'la da görüşen Toshack bu futbolcuların durumlarının ne derece önemli olduğunu bildiğini belirtti. Ancak takımın şu anda ihtiyaç içinde olduğuna değinen Galli teknik direktör oyuncularından özveride bulunmalarını istedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!