Toshack gençleştiriyor

Güncelleme Tarihi:

Toshack gençleştiriyor
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 31, 1997 00:00

Haberin Devamı

Beşiktaş Teknik Direktörü, hafta sonu oynanacak Şekerspor maçında sahaya genç futbolcuların ağırlıkta olduğu bir kadroyla çıkmayı planlıyor...

Hazırlık kamplarında takımı tam olarak tanıyamadığını belirten Beşiktaş Teknik Direktörü John Benjamin Toshack, Şekerspor'la oynanacak ligin ilk maçında takımı gençlerin ağırlıkta olduğu bir kadroyla sahaya çıkarmayı planlıyor. Toshack, Şekerspor maçı için ideal kadroyu bugün ve yarınki idmanlarda belirleyecek.

Daha önce, Yönetim Kurulu'na kadrosunu 24 kişiden fazla tutmayacağını bildiren Galli Teknik Direktör, önceki gün verdiği raporda, henüz Mrmiç, Amokachi, Mehmet, Ertuğrul, Alpay, Rahim, Erkan, Hikmet ve Tayfur'un dışındaki oyuncular hakkında kesin bilgi sahibi olamadığını açıkladı.

Şekerspor ile yapılacak ligin ilk maçında gençlerden kurulu bir ekip ile sahaya çıkacaklarını ifade eden Toshack yönetim kuruluna verdiği raporda ‘‘Beşiktaş yavaş yavaş düzeliyor. Takımda rekabet ortamı yarattım. Antrenörler Fuat Yaman ve Tayfun Özüsakız ile süper bir ekip meydana getireceğiz'' ifadesini kullandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!