Toshack bir alem

Güncelleme Tarihi:

Toshack bir alem
Oluşturulma Tarihi: Aralık 15, 1998 00:00

Haberin Devamı

1Başbakan'ın yorulmasına gerek yok, Avrupa Birliği toplantılarına Fenerbahçe'yi göndermek lazım.

2Ohen Türkiye'nin en iyi santrforu. Ben santrfor olsaydım pas alamadığım için birinin boğazına sarılırdım.

3Kazanınca şansı ile kazandı diyorlar. Valerenga maçı şanssızlık değil mi. Eleştiri yapanlar iki hafta sonrasını göremiyorlar.

Bu nasıl Türk takımı

Beşiktaş Teknik Direktörü Toshack, dün yaptığı açıklamalarla yine esti geçti. ‘‘Fenerbahçe Türk takımı değil’’ diyen Galli çalıştırıcı şöyle devam etti: ‘‘Savunmasına bakın Nijerya, Danimarka, orta saha Portekiz, İsviçre, forvette Bosna, Romanya. Bu nasıl Türk takımı. Nasıl olsa Türkiye Avrupa Birliği'ne giremiyor. Fenerbahçe'yi göndersek hemen alırlar.

Her ülkeden oyuncu var

Başbakan Mesut Yılmaz'ın yorulmasına gerek yok. Fenerbahçe'de her ülkeden oyuncu var. Avrupa Birliği toplantılarına Fenerbahçe'yi göndermek lazım. Fenerbahçe, Avrupa'da ve Türkiye Kupası'nda oynayamadığı için tek cephede savaşıyor, lige konsantre oldu ve iyi yolda.’’

Eleştirenler göremiyor

Futbol yaşamında 20 yılında hiç bir işini şansa bırakmadığını belirten Toshack, ‘‘Meyve veren ağaç taşlanır. Kazanınca şansı ile kazandı diyorlar. Valerenga maçı şanssızlık değil mi. Eleştiri yapanlar iki hafta sonrasını göremiyorlar’’ dedi ve düşüncelerini şöyle açıkladı: G.Saray ile geçen yıl 3 ayrı sahada maç yaptık. Üçünü de kazandık bunlar da mı şanstı.

Aynı hataları yaparım

Sakaryaspor maçında Oktay, Ayhan, Amokachi 45 dakika gol pozisyonu bulamadı. Gençleri aldım 2-0 kazandık. Demek ki 20 yıldır hep aynı hataları yaparım. Değişikliğin ne zaman nerede yapılacağını çok iyi bilirim. Herkes bana Mehmet Sakarya'da neden ilk 11'de oynamadı diye soruyor. Futbol takımı 11 kişidir. Futbol takımını bütün olarak düşünün.

Santrfor pas alamıyor

Ohen Türkiye'nin en iyi santrforu. Avrupa'nın en iyi golcülerini de Türkiye'ye getirseniz bir kulp takarlar. Türkiye'de santrfor istediği pası alamıyor. Eğer ben santrfor olsaydım pas alamadığım için birinin boğazına sarılırdım. Herkes kendi gol atmak istiyor. Beşiktaş için değil genel bir sorun.

Üç kırmızı kart gerekirdi

Fenerbahçeli Mustafa Doğan, önceki akşamki maçta İstanbulsporlu Güven'i çok kötü durdurdu. Böyle bir savunma anlayışı olmaz. Bu sakatlıkla ilgili açıklama yapmak zor. Bana göre o maçta 3 tane kırmızı kart gösterilmeliydi. Bunlara İstanbulsporlular ve Fenerbahçeliler dahil.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!