Toshack başına dert aldı

Güncelleme Tarihi:

Toshack başına dert aldı
Oluşturulma Tarihi: Mart 07, 1999 00:00

Haberin Devamı

D.Kiev maçından sonra birbirine giren Seedorf ile Hierro'yu zor ayırdı, iki futbolcuya 110'ar milyar ceza verdirtti. Takımı yetersiz görünce, Liverpool'lu Mc Manaman'ı transfer ettirdi.

Sorunlar bitmiyor

Beşiktaş'ı yüz üstü bırakarak, Real Madrid'in başına geçen John Toshack, yeni takımı ile geçirdiği ilk 10 günde dertsiz başına dert aldığını gördü. Türkiye'deki sorunlarının iki mislini Madrid'de yaşayan Galli hoca, Dinamo Kiev maçından sonra soyunma odasında kavga eden Seedorf ile Hierro'yu tek başına ayırmaya kalkınca sinir krizleri geçirdi.

Rekor ceza verildi

Olayı hemen Kulüp Başkanı Lorenzo Sanz'a rapor eden Toshack, bu iki futbolcusuna 5 milyon peseta (yaklaşık 110'ar milyar lira ceza verdirtti. Bazı futbolcular tarafından hala benimsenmeyen Toshack, önümüzdeki sezon için Liverpool'lu Mc Manaman'la anlaştı. Madrid'e gelen bu futbolcu, beş yıl için 5 trilyon lira alacak.

Zamanlama hatası

Sahada uyumsuz olan futbolcuları ile her gün toplantılar yapan Beşiktaş'ın eski çalıştırıcısına taraftarlar da fazla sıcak bakmıyor. Bazı fanatik Real Madrid taraftarları, Toshack'ın ‘‘Yanlış zamanlamada, yanlış takıma’’ geldiğini öne sürüyorlar.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!