Tor'u hack'leyene para ödülü verilecek!

Güncelleme Tarihi:

Toru hackleyene para ödülü verilecek
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 24, 2017 08:09

Anonim ve gizli olarak internette dolaşabilmemizi saylayan Tor, tüm hackerları kendisini hacklemeye davet ediyor! Bunun karşılığında kesenin ağzını açmaya da hazır!

Haberin Devamı

Tor, önemli güvenlik açıklarını bulan ve bildiren hackerlara bunun karşılığında para ödülü vereceğini duyurdu. Hackerların çalışmalarına açılan iki platform var: Tor Ağı ve Tor Browser. Bu platformlarda açık veya hata bulan hackerlara 4000 dolara varan ödül ödemesi yapılacak. Ayrıca bu, Tor'un ilk halka açık ödül programı olarak kayıtlara geçti. Anonimlikle ilgili sorun bulanların daha yüksek miktarlarda para ödülü alacağı belirtildi.

Tor Browser ekibinin lideri Georg Koppen "Eğer yazılımımız ciddi kodlama kusurları içeriyorsa, Tor'un sunduğu korumalar yetenekli saldırganlar tarafından aşılabilir ve bu durum kullanıcılarımızı tehlikeye atabilir. Güvenli değilsek, kullanıcılara verdiğimiz sözü tutmuyoruz demektir." şeklinde konuştu.

Biz de Tamindir Ailesi olarak takipçilerimize başlatılan ödül programını buradan duyurmuş olalım. Eğer aramızda kendine ve yeteneklerine güvenen beyaz şapkalılar varsa, programa katılıp ödül kazanmaları bizleri onurlandıracaktır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!