MERSİN HABERLERİ

Toros'un aşçıları Lezzet Festivali'nde hünerlerini sergiledi

DHA
11.10.2017 - 15:04Son Güncelleme :
DHA

MERSİN, (DHA) - MERSİN'de eğitim veren Toros Üniversitesi Aşçılık Bölümü öğrencileri Adana'da düzenlenen Lezzet Festivali’ne katıldı. Öğrenciler hazırladıkları gastro şov ile festivale renk kattı. Narenciye Parkı'nda kurulan dev festival merkezinde 3 gün boyunca hünerlerini sergileyen öğrenciler, füzyon mutfak uygulaması kapsamında Uzakdoğu lezzetlerinden Suşi ve Noodle’ı, İtalyan lezzetlerinden Pizza’yı Türk mutfağında önemli bir değer olan Adana kebabı ile birleştirdi. Ana sahnede gerçekleştirilen gastro şov katılımcılardan büyük ilgi gösterdi.
Festivali kendi açılarından değerlendiren Otel Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölüm Başkanı Fatih Kayran, ''Bölgemizde gerçekleştirilen gastronomik değerlerimizin tanıtımı açısından önemli olan organizasyona öğrencilerimiz ile birlikte katılım sağladık. Festivalde öğrencilerimiz ile birlikte mutfakta kültürlerin buluşmasını temel alan füzyon mutfak uygulaması sonucunda hazırladığımız ürünleri katılımcıların beğenisine sunarak olumlu geri dönüşler aldık. Hem sektörün hem de öğrencilerin gelişimleri için önemli olan bu tür organizasyonlara üniversite olarak katılım sağlamaya devam edeceğiz'' dedi.

FOTOĞRAFLI

Etiketler:

Yasal Bilgilendirme

Hurriyet.com.tr’nin Mersin haberleri bölümünde, DHA’nın abonelerine gönderdiği Mersin haberleri otomatik olarak derlenmektedir. hurriyet.com.tr editörleri otomatik akış içinde Toros'un aşçıları Lezzet Festivali'nde hünerlerini sergiledi haberine editoryal müdahalede bulunmamıştır. Haber içeriklerinden hukuken ilgili ajanslar sorumludur.

İSTANBUL NAMAZ VAKİTLERİ

14 Aralık 2017, Perşembe
  • İmsak
    06:25
  • Guneş
    08:14
  • Öğle
    13:10
  • İkindi
    15:30
  • Akşam
    17:44
  • Yatsı
    19:21
Sayfa Başı