Toroslar’ın bocce sporcuları, Balkan ikincisi oldu

Güncelleme Tarihi:

Toroslar’ın bocce sporcuları, Balkan ikincisi oldu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 31, 2017 15:23

Toroslar’ın bocce sporcuları, Balkan ikincisi oldu

Haberin Devamı

MERSİN, (DHA) - BULGARİSTAN’ın Sofya kentinde yapılan Balkan Bocce Şampiyonasında ikinciliği elde ederek 4 gümüş madalyanın sahibi olan Toroslar Belediyesi’nin sporcuları Emircan Kızılkaya ve Tuba Kaya, Belediye Başkanı Hamit Tuna’yı ziyaret etti.
Türkiye’yi ve Toroslar’ı Bulgaristan’da başarıyla temsil eden milli sporcular, antrenörleri Niyazi Kutlay ile birlikte yaptıkları ziyarette Başkan Tuna’ya kendilerine sundukları destekten dolayı teşekkür ederek, alınan bu başarıda büyük emeğinin olduğunu belirtti. Kutlay, Balkan Şampiyonasında bir ilk yaşandığını ve Toroslar Belediyesi Bocce Takımı oyuncusu milli sporcu Emircan Kızılkaya’nın fair play ödülünü aldığını söyledi.
Türkiye’ye ve Toroslar’a böylesine önemli bir gururu yaşatan sporcularını tebrik eden Başkanı Tuna ise belediyesi olarak her zaman sporun ve sporcunun yanında olduklarını ve olmaya da devam edeceklerini söyledi. Hedeflerinin sporcu kimlikleriyle öne çıkan beyni bilgi ile dolu gençlik yetiştirmek olduğunu kaydeden Başkan Tuna, diğer spor branşlarında olduğu gibi Bocce sporuna yaptıkları alt yapı meyvelerini takım oyuncularının aldığı bu başarılarla elde ettiklerini vurguladı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!