Torku Konyaspor Şırnak'ta zırhlı araçlarla taşındı

Güncelleme Tarihi:

Torku Konyaspor Şırnakta zırhlı araçlarla taşındı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 30, 2014 18:44

Türkiye Kupası'nda yarın Cizrespor ile oynayacakları maç için bugün akşam saatlerinde Şırnak'a gelen Torku Konyaspor kafilesi, Şerafettin Elçi Hava Limanı'ndan kent merkezine zırhlı araçlarıyla gelirken, kafileyi de yine zırhlı polis araçları korudu.

Haberin Devamı

Cizre Şehir Stadyumu'nda yarın Cizrespor ile onayacağı maç için bugün akşam saatlerinde özel uçakla Şırnak'a gelen Torku Konyaspor takımı, zırhlı araçlarla Şırnak Şehrı Nuh Oteli'ne geldi. Otelde Konya ekibini, Şırnak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr Ali Akmaz ve Cizre Ticaret Sanayi Odası Başkanı Süleyman Çağlı karşıladı.

Burada gazetecilerin sorularını yanıtlayan Torku Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, grupta Cizresporun Giresunspor'u yenmesiyle işlerin karıştığını belirterek, "Bunu iyi anlamda kullanıyorum. İlk iki maçı oynarken, ligdeki durumumuzdan dolayı, lige biraz daha önem veriyorduk. Kupadaki iki maçımızı da bu anlayışla oynadık. Cizrespor'un Giresunspor'u yenmesiyle tekrar ligin içine dahil olduk. Maçta kazandığımız sürece maçta iddiamız var. Buraya da bu amaçla geldik. Cizrespor oyuncu perspektifinde son derece saygıdeğer bir takım. Geçen hafta olduğu gibi son derece ciddi bir şekilde, iki takım da maça çıkacağız. Kazanmak için mücadele edeceğiz" dedi.
İlk kez Şırnak'a ve 23 kişilik kadrosu ile geldiklerini belirten tecrübeli teknik adam Aykut Kocaman, "Havaalanına indik. Polis aracına bindik, oradan da otele geldik. Bir şeyler anlatmak için gerekli bilgiye sahip olmadığımı söyleyebilirim. Diğer konulara da çok fazla girmek de istemiyorum. Bizim işimiz futbol oynamak. Futbol oynamaya geldik. Futbol sınırlarında kalacağız. Bu oyunu tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de her zaman birleştirici faktörünün olduğuna inanıyorum. Umarım ve dilerim buna hizmet eder" diye konuştu.

Federasyona maçın başka bir sahada ve ileri bir tarihte oynanmasıyla ilgili bir soruyu Kocaman, "Böyle bir müracaatta bulunduk, ancak kabul görmedi. Dolayısıyla gedik. Güzel bir şekilde maçımızı oynayacağız. Bir aksilik olmadan da döneceğiz" şeklinde yanıtladı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!