Torku Konyaspor-Beşiktaş maçından notlar

Güncelleme Tarihi:

Torku Konyaspor-Beşiktaş maçından notlar
Oluşturulma Tarihi: Mart 03, 2016 21:23

- Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Fenerbahçe maçının ilk 11'ine göre takımda 4 değişiklik yaptı- Torku Konyaspor taraftarı stadı doldurdu

Haberin Devamı

KONYA (AA) - Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Torku Konyaspor ile Ziraat Türkiye Kupası'nda yaptıkları maçta, ligdeki Fenerbahçe derbisinin 11'ine göre kadroda 4 değişikliğe gitti.

Güneş, Fenerbahçe maçında ilk 11'de yer alan futbolculardan Beck ile Olcay Şahan'ı Torku Konyaspor karşısında yedek soyundururken, kaleci Tolga Zengin ve İsmail Köybaşı'nı ise maç kadrosuna almadı.

Tecrübeli teknik adam bu futbolcuların yerine kaleci Denys Boyko, Serdar Kurtuluş, Tosic ve Gökhan Töre'yi, ilk 11'e dahil etti.

Beşiktaş, karşılaşmaya Boyko, Serdar Kurtuluş, Delgado, Marcelo, Tosic, Oğuzhan Özyakup, Hutchinson, Quaresma, Sosa, Gökhan Töre ve Gomez ilk 11'i ile başladı.

Siyah-beyazlı takımda yedeklerde kaleci Günay Güvenç, Beck, Necip Uysal, Olcay Şahan, Tolgay Arslan, Kerim Frei ve Mustafa Pektemek yer aldı.


Haberin Devamı

- Torku Konyaspor'da 5 değişiklik


Torku Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, ligdeki Mersin İdmanyurdu maçının ilk 11'ine göre takımında 5 değişiklik yaptı.

Mersin İdmanyurdu maçının ilk 11'inde bulunan kaleci Serkan Kırıntılı, Skubic, Douglas, Traore ve Bajic'i Beşiktaş karşısında yedekler arasında tutan Kocaman, bu futbolcuların yerine kaleci Kaya Tarakçı, Mehmet Uslu, Volkan Fındıklı, Ömer Ali Şahiner ve Mbamba'yı ilk 11'e dahil etti.

Torku Konyaspor, karşılaşmaya, Kaya Tarakçı, Ömer Ali Şahiner, Selim Ay, Vukovic, Mehmet Uslu, Volkan Fındıklı, Ali Çamdalı, Mbamba, Meha, Holmen ve Rangelov 11'i ile başladı.

Yeşil-beyazlılarda yedeklerde, Serkan Kırıntılı, Ali Turan, Traore, Douglas, Bajic, Halil İbrahim Sönmez ve Skubic yer aldı.


- Tribünler doldu


Kupa mücadelesinde iki takım taraftarı da takımlarını yalnız bırakmadı. Torku Konyaspor ve Beşiktaş taraftarı stadı doldurdu.

Ayrıca, doğu tribünündeki taraftarlar renkli dövizler kullanarak, "Şehr-i Müdafaa" yazısı oluşturdu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!