Torku Konyaspor 2-1 Fenerbahçe

Güncelleme Tarihi:

Torku Konyaspor 2-1 Fenerbahçe
Oluşturulma Tarihi: Nisan 10, 2016 01:39

Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında Torku Konyaspor evinde Fenerbahçe'yi 2-1 mağlup etti. Torku Arena Stadı'nda oynanan mücadelede ev sahibi Torku Konyaspor'a galibiyeti getiren golleri 2. dakikada Dimitar Rangelov ve 85. dakikada Ali Çamdalı attı. Konuk ekip Fenerbahçe'nin tek sayısı ise 41. dakikada Fernandao'dan geldi. Bu sonucun ardından 3 puanın sahibi olan Torku Konyaspor, puanını 53'e yükseltirken Fenerbahçe, 60 puanda kaldı.

Haberin Devamı

Stat: Konya Büyükşehir Belediyesi 
Hakemler: Cüneyt Çakır, Bahattin Duran (Dk. 46 Orkun Aktaş), Tarık Ongun 
Torku Konyaspor: Serkan Kırıntılı, Skubic, Ali Turan, Vukovic, Mehmet Uslu, Volkan Fındıklı (Dk. 64 Bajic), Ali Çamdalı, Ömer Ali Şahiner, Holmen, Meha (Dk. 78 Traore), Rangelov (Dk. 90 Selim Ay) 
Fenerbahçe: Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Kjaer, Alves, Hasan Ali Kaldırım (Dk. 83 Caner Erkin), Mehmet Topal, De Souza, Volkan Şen (Dk. 72 Alper Potuk), Diego (Dk. 61 Ozan Tufan), Nani, Fernandao 
Goller: Dk. 2 Rangelov, Dk. 85 Ali Çamdalı (Torku Konyaspor), Dk. 41 Fernandao (Fenerbahçe
Sarı kartlar: Dk.18 Alves (Fenerbahçe), Dk. 90 Skubic (Torku Konyaspor) 

Torku Konyaspor 2-1 Fenerbahçe

Haberin Devamı

MAÇTAN DAKİKALAR:

Mücadelenin henüz 2. dakikasında ev sahibi ekip öne geçti. Skubic'in pasıyla ceza sahasının sağ çaprazına hareketlenen Ömer Ali Şahiner, topu içeri çevirdi. Altıpasta meşin yuvarlağı önünde bulan Rangelov'un gelişine sert şutunda top, üst direğe çarparak ağlara gitti: 1-0 

30. dakikada Nani'nin soldan kullandığı köşe vuruşunda, ceza sahasında rakibine göre avantaj sağlayan Fernandao'nun kafa şutunda top, az farkla yandan auta gitti. 

41. dakikada Fenerbahçe beraberliği yakaladı. Volkan Şen soldan aut çizgisine kadar indi ve topu kale sahasına gönderdi. Arka direkte bomboş durumda topla buluşan Fernandao, meşin yuvarlağı yakın mesafeden ağlara gönderdi: 1-1 

Karşılaşmanın ilk yarısı 1-1 sona erdi. 

53. dakikada Nani'nin sağ çaprazdan ortasında arka direkte topla buluşan Fernandao, kafayla meşin yuvarlağı altıpasa indirdi. Topu önünde bulan De Souza'nın yakın mesafeden kafa şutunda, kaleciyi Serkan Kırıntılı'yı geçen meşin yuvarlağı Vukovic son anda çizgiden çıkardı. 

74. dakikada Hasan Ali Kaldırım'ın soldan ortasında, ceza sahasında topla buluşan Nani'nin kafa şutunda, meşin yuvarlak üstten auta gitti. 

85. dakikada Torku Konyaspor, Ali Çamdalı'nın golüyle öne geçti. Ömer Ali Şahiner'in sağdan ortasında, arka direkte iyi yükselen Bajic, topu altıpasın önündeki Ali Çamdalı'ya indirdi. Bu futbolcunun defans oyuncusunu geçerek çektiği sert şutta meşin yuvarlak filelere gitti: 2-1 

Haberin Devamı

Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve Torku Konyaspor maçı 2-1 kazandı.

Torku Konyaspor 2-1 Fenerbahçe

MAÇTAN NOTLAR:

FENERBAHÇE'DE 3 DEĞİŞİKLİK
Spor Toto Süper Lig'in 28'inci haftasında Torku Konyaspor'a konuk olan Fenerbahçe'de teknik direktörü Vitor Pereira, son oynadıkları Osmanlıspor maçının ilk 11'inde 3 değişiklik yaptı. Osmanlıspor maçında ilk 11'de yer alan futbolculardan Alper Potuk ile Ozan Tufan, Torku Konyaspor karşısında yedek soyunurken, sakatlığı bulunan Robin van Persie ise maç kadrosunda yer almadı. Bu futbolcuların yerine Nani, Diego ve Fernandao ilk 11'de yer aldı. 

TORKU KONYASPOR
Ligde 10 haftadır mağlubiyet yüzü görmeyen Torku Konyasporlu oyuncular da bu seriye devam etmek ve Avrupa Kupaları'na katılmaya bir adım daha yaklaşmak için sahaya çıktı.

Haberin Devamı

TORKU KONYASPOR'DA 2 DEĞİŞİKLİK
Torku Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, ligdeki Gençlerbirliği maçının ilk 11'ine göre takımında 2 değişiklik yaptı. Gençlerbirliği maçının ilk 11'inde bulunan Douglas ve Bajic'i yedekler arasında tutan Kocaman, bu futbolcuların yerine Mehmet Uslu ve Rangelov'u ilk 11'e dahil etti.

BAKMADAN GEÇME!