Torbalılı atletler şampiyonluk için mücadele edecek

Güncelleme Tarihi:

Torbalılı atletler şampiyonluk için mücadele edecek
Oluşturulma Tarihi: Ocak 20, 2017 15:08

Torbalılı atletler şampiyonluk için mücadele edecek

Haberin Devamı

İSTANBUL'da önümüzdeki hafta düzenlenecek Türkiye Atletizm Şampiyonasında İzmir Torbalılı sporcular, ilk kez boy gösterecek. İki genç atlet, pistte şampiyonluk için mücadele edecek.

Torbalılı genç sporcular, Atletizm Milli Takımı'na girmek için önümüzdeki hafta İstanbul'da düzenlenecek Türkiye Atletizm Şampiyonası'na katılacak. Torbalı Belediyesi Spor Okullarında yetenekleri keşfedilen Ali Berk Erol (16) yüksek atlama dalında, Oğuz Kaan Dinç (18) ise 200 metre ve 60 metre sprint koşuda Türkiye Şampiyonu olmak için ter dökecek. Ali Berk Erol ve Oğuz Kaan Dinç'in, Torbalı'dan Türkiye Atletizm Şampiyonası'na katılan ilk sporcular olma özelliğini taşıdığı belirtildi. Torbalı Belediyesi Spor Koordinatörü Antrenör Gani Kıratlı tarafından 7 aydan beri şampiyonaya hazırlanan genç atletler, İstanbul'a umutlu gidiyorlar. 17 gün boyunca İstanbul'da kalacak olan sporcular, Türkiye'nin en iyileriyle mücadele edecek. Torbalılı atletler branşlarında birincilik elde ettikleri taktirde direkt Atletizm Milli Takımı'na katılarak olimpiyatlarda ülkemizi temsil etme hakkını elde edecekler.

"TORBALI'YA GURUR YAŞATACAĞIZ"

Torbalı Belediyesi Spor Koordinatörü Gani Kıratlı, şampiyonaya çok iyi hazırlandıklarını ifade ederek, "Torbalı Belediyesi Spor Okullarında genç yetenekleri keşfederek Türk sporuna yeni değerler kazandırma amacındayız. Sporcularımıza her anlamda destek oluyoruz. İstanbul'da Türkiye'nin en iyi sporcularıyla aynı pistte yarışacak olmak bu genç sporcularımız için çok büyük bir deneyim olacak. Her ikisine de güvenimiz tam. İnşallah müsabakalardan derece ile dönüp Torbalı'ya büyük bir gurur yaşatacağız" dedi.

İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAF



 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!