Torbalı'da tenis oynanacak

Güncelleme Tarihi:

Torbalıda tenis oynanacak
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 24, 2018 13:35

Torbalı'da tenis oynanacak

Haberin Devamı

İZMİR'in Torbalı ilçesinde futbol, basketbol sahaları, yürüyüş ve bisiklet yollarından sonra uluslararası standartlara uygun tenis kortu yapıldı. Torbalı Belediyesi, dileyen herkese ücretsiz tenis kursu verecek.

Torbalı Belediyesi'nin başlattığı 'Topyekun Spor' projesi kapsamında yapılan futbol, basketbol sahaları, yürüyüş ve bisiklet yollarından sonra ilçede uluslararası standartlara uygun tenis kortu da tamamlandı. Muzaffer Kebapçıgil Koruluğu içinde yapımı tamamlanan tenis kortunda aynı zamanda ücretsiz kurslar da verilecek. Birçok branşta sporcu yetiştiren Torbalı Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, tenis branşını da aktive edecek. Tenis kursuna katılmak isteyenler Belediye Kültür Merkezi'ne giderek kursa kayıt yaptırabilecek. Tenis kursunda yetişen sporculardan takım kurulacak. Başarılı sporcular ulusal ve uluslararası turnuvalara katılma hakkı da kazanacak.

Torbalı Belediye Başkanı AK partili Adnan Yaşar Görmez, "Torbalı bugün İzmir'de en çok yaşamak için tercih edilen, ev satın alınan, yatırım yapılan 3 ilçeden biri. Ülkenin marka şirketleri burada konut ve yatırım yapıyor" dedi.

TORBALI (İzmir), (DHA)

FOTOĞRAFLI

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!