Tor nasıl yüklenir? Tor nasıl kurulur? İşte yolu

Güncelleme Tarihi:

Tor nasıl yüklenir Tor nasıl kurulur İşte yolu
Oluşturulma Tarihi: Mart 09, 2017 12:09

Tor nasıl yüklenir? Tor yüklemek için ne gerekiyor? Tor yüklenir yüklenmez yasaklı sitelere giriş mümkün oluyor mu? İşte Tor yüklemenin yolu...

Haberin Devamı

Tor nasıl yüklenir? Kullanıcılar şu sıra yoğun olarak Google'da bu sorunun yanıtını arıyor. Tor kurulumu çok basit bir işlem aslında. Tor bir yazılım; indirmek için ise Tor araması yapıp ilk çıkan arama sonucundan uygulamayı indirmeniz gerekiyor. Ancak Tor Türkiye'de yasaklı olduğu için siteye giremeyebilirsiniz; bunun için ise VPN araçlarını kullanmanız gerekiyor. VPN uygulamalarını kullanarak Tor'u indirmek için ise aşağıda vereceğimiz linke tıklayın.

Tor kurulumu için siteye girmeyi başardıktan sonra herhangi bir programı indirir gibi indirip uygulamayı açıyoruz. Programın kurulduğu klasördeki Tor Browser isimli klasöre tıklayın. Ardından Start Tor Browser.exe çift tıklayarak browseri başlatabilirsiniz. Browser, Tor ağına bağlandıktan sonra Connected to the Tor Network! yazısı görünecek ardından Tor Browser açılacak. Buradan istediğiniz .onion uzantılı siteye gizli bir şekilde girebilirsiniz. Tarayıcıdaki Congratulations. Your browser is configured to use Tor. yazısı başarılı bir şekilde Tor ağına bağlandığınızı gösterir.
Bazı .onion uzantılı siteler:

Tor nasıl yüklenir Tor nasıl kurulur İşte yolu


http://duskgytldkxiuqc6.onion/ (Örnek olarak açılmış bir site)http://idnxcnkne4qt76tg.onion/ (Tor Project sitesi)http://3g2upl4pq6kufc4m.onion/ (DuckDuckGo arama motoru)http://jntlesnev5o7zysa.onion/ (The Pirate Bay torrent paylaşım sitesi)




Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!