Topuklu Efe, Koçarlı'da zeytin fidanı dağıttı

Güncelleme Tarihi:

Topuklu Efe, Koçarlıda zeytin fidanı dağıttı
Oluşturulma Tarihi: Mart 27, 2017 19:39

Topuklu Efe, Koçarlı'da zeytin fidanı dağıttı

Haberin Devamı

AYDIN'ın CHP'li Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Koçarlı ilçesinde, çiftçilere destek olmak için toplam 620 zeytin fidanı dağıttı.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu Çanakkale 1915 Savaş Malzemeleri Müzesi'ndeki sergi açılışı için geldiği Koçarlı'da zeytin üreticilerine de destek olarak fidanı dağıttı. 2017 yılı Ocak ayı içerisinde görülen aşırı kar yağışı ve hortum nedeniyle ağaçları zarara uğrayan çiftçilerin başvurusu üzerine 620 zeytin fidan dağıtımı yaptıklarını belirten Başkan Çerçioğlu, "Her zaman Büyükşehir Belediyesi olarak çiftçimizin ve üreticimizin yanındayız. Yanında olmaya da devam edeceğiz" dedi. Başkan Çerçioğlu'nun destekleri sayesinde moral bulduklarını ifade eden Koçarlılı üreticiler, "Her zaman üreticinin yanında olan bir Topuklu Efe var. Allah razı olsun. Kar yağışında uğradığımız zarar karşısında bizlere büyük moral oldu. Kendisine teşekkür ederiz" dedi.

Fidan dağıtımından sonra Koçarlı'daki mahalle muhtarlarıyla bir araya gelen Başkan Çerçioğlu, sorunlarını dinledi. Ardından ilçe esnafını ziyaret eden

Başkan Çerçioğlu, halkın yoğun ilgisiyle karşılaştı. Esnafa hayırlı işler dileğinde bulunan Başkan Çerçioğlu, vatandaşlarla bol bol fotoğraf çektirip, sohbet etti.

Burhan CEYHAN / KOÇARLI(Aydın), (DHA)

FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!