Topuklu ayakkabılar da akıllandı!

Güncelleme Tarihi:

Topuklu ayakkabılar da akıllandı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 10, 2017 08:40

Dünyanın en büyük teknoloji fuarı CES 2017'de Zhor-Tech isimli Fransız bir şirket, akıllı yüksek topuklu ayakkabılarıyla görenleri şaşkına çevirdi. Bluetooth bağlantı teknolojisini kullanan bu yeni nesil topuklu ayakkabılar iki farklı modelden oluşuyor.

Haberin Devamı

Bu topuklu ayakkabılarla hem ayakkabının iç sıcaklığını değiştirme şansınız oluyor; hem de topuk yüksekliğini kendi isteğiniz doğrultusunda değiştirebiliyorsunuz. Ayakkabı iç sıcaklığı ve topuk yüksekliği ayarlarını ise Bluetooth teknolojisi sayesinde telefon üzerinden kolayca yapabiliyorsunuz; ayakkabıya dokunmanıza gerek kalmıyor.

Kadınlar böylece ayakları ağırmaya başladığında telefonunu kullanarak topuğun boyunu kısaltabilir, ağrılarından da böylece kurtulabilir. Görüntü itibariyle her kadının hoşuna gitmeyebilecek yeni nesil bu akıllı topuklu ayakkabılar normal topuklulara göre biraz daha ağır bir yapıda ve ilk etapta giyenlerin garipsemesi mümkün.

Topuklu ayakkabılar da akıllandı

Haberin Devamı

Ayakkabı iç sıcaklığını sağlayan özel taban ise şarj olarak enerjisine kavuşuyor; özellikle soğuk havalarda kullanıcılar için farklı bir çözüm sunuyor. Yapımcı şirket, tek bir şarjla topukluların 4 gün dayanabildiğini ön görüyor.

Ürünün bir çiftinin fiyatı 299 dolar olarak belirlendi; ancak ne zaman satışa sunulacağı henüz net değil.

BAKMADAN GEÇME!