Topuk Yaylası'nda çalışmalar sürüyor

Güncelleme Tarihi:

Topuk Yaylasında çalışmalar sürüyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 29, 2010 17:08

Fenerbahçe Kulübü'nün Düzce'nin Kaynaşlı ilçesine bağlı Topuk Yaylası'nda inşaatı süren tesisinin kaba inşaatı tamamlandı.

Haberin Devamı

Edinilen bilgiye göre, 27 Mayıs 2010 tarihinde Fenerbahçe Spor Kulubü Tesisi'nin betonarme inşaatından sonra ahşap kısmının da kaba inşaatı tamamlanma noktasına geldi. Çevre düzenlemesi ve altyapı çalışmaları yapılan tesisin yolları tamamlanırken asfalt çalışmaları sürüyor.

Gölet üzerindeki kafeteryanın yanı sıra kapalı havuzun ve 2 sahanın çim anlaşmalarının yapıldığı, dükkanların temel atma çalışmalarının sürdüğü öğrenildi.

Fenerbahçe Spor Kulübü Topuk Yaylası Tesisleri 150 dönümden büyük bir arazi üzerinde ve 2 bin 500 metrekarelik bir alanda yer alıyor. Tesis, 8 bin 91 metrekarelik inşaat alanı, üzeri açık spor alanları ve bunlara bağlı ek tesislerle birlikte 8 bin 605 metrekareyi buluyor.

Tamamı doğal ve ahşap malzemeden yapılan tesis, bodrum katı, giriş katı, 1. kat ve çatı katından oluşacak. 40'ı dubleks toplam 80 odası bulunacak tesiste otopark, 210 metrekarelik bir fitness merkezi, 330 metrekarelik bir restoran, 160 metrekarelik çok amaçlı salon, Türk hamamı, buhar odası ve sauna, masaj odası, solaryum odası, kuaför gibi bölümlerin yanı sıra bir de Fenerium mağazası hizmet verecek.

Haberin Devamı

1300 rakımlı yaylada inşa edilen Fenerbahçe Spor Kulübü Topuk Yaylası Tesisleri'nde, yapı teknolojisinin tüm olanaklarıyla 5 yıldızlı otel konforu sağlayacak. Sosyal tesis binası üstün teknolojiye sahip ısıtma, soğutma, havalandırma, yangın ihbar, alarm ve söndürme sistemleriyle donatılacak.

Fenerbahçe Spor Kulübü Topuk Yaylası Tesisleri'nin 2011 yılı Mayıs ayında tamamlanmasının hedeflendiği bildirildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!