Topshop'ın yeni yüzü

Güncelleme Tarihi:

Topshopın yeni yüzü
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 06, 2014 12:26

Topshop'ın reklam kampanyasının yeni yüzü ünlü model Cara Delevingne oldu...

Haberin Devamı

Topshop'ın 2014-2015 Sonbahar-Kış kampanyasında bu yıl birçok markanın yüzü olan, İngiliz model Cara Delevingne'ın rol alacağını duymuştuk. Kampanya fotoğraflarını da merakla bekliyorduk. Dün basına sunulan kampanya fotoğraflarında ünlü modelin Topshop ruhunu çok iyi yansıttığını görüyoruz.

Topshopın yeni yüzü

Ayrıca Cara Delevingne Topshop'ın tek modelle gerçekleştirdiği ilk reklam kampanyasına da böylece imza atmış. Cara Delevingne'nın başarı grafiği daha da yukarılara çıkacak gibi görünüyor.

Topshopın yeni yüzü

Haberin Devamı

Kampanya çekimleri ünlü fotoğraf sanatçısı Alasdair McLellan tarafından gerçekleştirilmiş. Topshop Yaratıcı Direktörü Kate Phelan’ın stil danışmanlığı yaptığı çekimlerde, Cara Delevingne etkileyici 12 fotoğrafla 2014-2015 Sonbahar-Kış koleksiyonundaki parçaları sergiliyor.

Topshopın yeni yüzü

Topshop’ın Yaratıcı Direktörü Kate Phelan Cara Delevingne hakkında şunları söylüyor: “Cara, tam anlamıyla bir Topshop kızı. Özgüvenli ve oyuncu bir tarzı var; istediği gibi sofistike ve şık ya da havalı ve rahat olabiliyor. Her şeye kendi yorumunu katan Cara, Topshop koleksiyonunu da sahipleniyor. Sınır tanımayan doğal enerjisiyle nefes kesiyor; özgür ruhlu ve eğlenceli biri.”

Topshopın yeni yüzü

Topshop ve Cara hayranları, genç modelin setteki komik ve sıra dışı hallerini gösteren kamera arkası görüntüleri de çok sevecek. Genç model setteki enerjisi ve zekâsıyla, kendisini ve Topshop ekibini eğlendirirken, ‘tırtıl’ dansıyla yeteneklerini sergilemiş.

Topshopın yeni yüzü

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!