Toprakhisar İHO'da ilk ders zili çaldı

Güncelleme Tarihi:

Toprakhisar İHOda ilk ders zili çaldı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 16, 2018 14:56

Toprakhisar İHO'da ilk ders zili çaldı

Haberin Devamı

Samim SELÇUK/ALTINÖZÜ, (Hatay), (DHA) - HATAY'ın Altınözü ilçesinde eskisi yıkılıp yerine yenisi yapılan 16 derslikli Toprakhisar İmam Hatip Ortaokulu'nda (İHO) ilk ders zili çaldı.
Düzenlenen açılış törenine Altınözü Kaymakamı Bülent Uygur, Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, Hatay İl Milli Eğitim Müdürü Kemal Karahan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Güner, İlçe Müftüsü Abdussemed Pat, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Açılışta konuşan İlçe Kaymakamı Bülent Uygur, okulun tamamlanması için yoğun çaba harcadığını söyledi. Uygur, "İl Milli Eğitim Müdürümüzü ziyaret edip 2017 yılı içinde 44 derslik sözü almıştık. Bu yıl içinde de 48 derslik sözü alırsak çok iyi olacak. Ayrıca bir yurt da yapacağız diye umuyorum. Altınözü ilçemizde kent nüfusu yüzde 10'larda, köy nüfusumuz ise yüzde 90'larda. Bu da demektir ki insanlar doğdukları yerlerde karınlarını doyurabiliyorlar. İl Milli Eğitim Müdürümüz Kemal Karahan'a destekleri için teşekkür ediyorum" dedi.
Konuşmaların ardından İl Milli Eğitim Müdürü Kemal Karahan ve Kaymakam Uygur ilk ders zilini çalarak okulda eğitimi başlattı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!