Toprak Sanat 18 yaşında

Ayfer Toprak tarafından 1991 yılında kurulan Toprak Sanat Galerisi, 18’inci kuruluş yıldönümünü City’s’deki sergi salonunda kutladı.

Ayfer Hanım ve eşi Cengiz Karavan’ın ev sahipliğinde gerçekleşen kutlamaya, sanatseverlerden oluşan seçkin bir davetli grubu katıldı. Nazar boncuğu şeklinde hazırlanmış bir pastanın kesildiği gecede aynı zamanda ressam Hasan Kırdı’nın eserleri sergilendi ve çok sayıda tablo satışı yapıldı.

Aşk bitti

Ebru Destan, bir yıldır aşk yaşadığı prodüktör Selim Özen’den ayrıldı. Duyduğuma göre Destan, Almanya’da yaşayan Özen ile evlenmek istiyormuş. Ancak bu evliliği onaylamayan Özen’in ailesi, ilişkisini bitirmesi için de oğullarına baskı yapmış. Aşkı yerine ailesini tercih eden Selim Özen, sevgilisiyle yollarını ayırmış...

Robert De Niro’nun Türk aşçısı geldi

Mick Jagger’dan Robert De Niro’ya kadar dünyaca ünlü pek çok ismin özel aşçılığını yapan Modalı Byron Ayanoğlu, iki geceliğine Moda’daki Cibalikapı Balıkçısı’na geliyor. Geleneksel Rum meyhanesi konseptinin günümüzdeki en iyi temsilcilerinden Cibalikapı Balıkçısı, Gourmand ödüllü şef aşçı Byron Ayanoğlu’nu, bugün ve yarın özel bir lezzet şölenine imza atması için misafir edecek. Restoranda iki gece boyunca Ayanoğlu’nun hazırladığı mönü müşterilere sunulacak.

Kantocu Endican

Türkiye Engelliler Spor Yardım ve Eğitim Vakfı’nın (TESYEV) 10’uncu kuruluş yıldönümü, geçtiğimiz gece Çırağan Palace Kempinski’de düzenlenen balo ile kutlandı. Ev sahipliğini TESYEV Başkanı Yavuz Kocaömer’in yaptığı balonun konukları arasında Galatasaray Engelli Basketbol Takımı Sorumlusu Dilara Endican da vardı. Dilara Hanım, kantocuların kıyafetini andıran mini elbisesiyle dikkat çekti.

Aşıklar göz önüne çıktı

Vakko Yönetim Kurulu Üyesi Ediz Elhadef, beş aydır manken Ece Sükan ile aşk yaşıyor. Birlikteliklerinin ilk zamanlarında gözlerden uzak durmayı tercih eden çift, geçtiğimiz gece Hotel Les Ottomans’ın içinde açılan Bistro Funfatale adlı mekâna birlikte geldi. Aşklarını artık saklamamaya karar veren sevgililere, geçtiğimiz aylarda Paris’te evlenen Aylin Benardete Özsaruhan da eşlik etti.

Perşembe davet var

Modacı Ayla Dümer, her yıl aralık ayının son haftasında Teşvikiye’deki atölyesinde yeni yıl daveti veriyor. Bu yılki davet için 24 Aralık Perşembe gününde karar kılan Dümer, ev sahipliğini kızı Müge ve damadı Ercan Canmutlu ile birlikte yapacak. Ünlü modacı, kutlamada bir de mini defileye yer verecek...

Bütün gözler onda

Cemiyet hayatının tanınmış simalarından Elif Dürüst’ün, deyim yerindeyse on parmağında on marifet var... Kız kardeşi şirin Yalçın ile birlikte kurduğu Aralık Derneği’nde imza attığı sosyal sorumluluk projeleriyle yardımsever kimliğini gösteren, açtığı Mahmure.com web sitesiyle sosyal hayatın önde gelen isimlerinin gizli yönlerini okuyucularıyla paylaşan Elif Dürüst, kızı Yasemin’le olan ilişkiyle de örnek bir anne tablosu çiziyor. Sosyetemizin bu en gözde bekar hanımı, geçtiğimiz ay kızıyla birlikte annesi Gül Dürüst’ün yanına yerleşmişti. Çamlıca’daki muhteşem malikanelerini kiraya veren anne-kız Dürüstler, yine birlikte oturuyor...

Yeni yıl partisinde spor kulübü açılışı

Doğuş Holding’e ait D-Gym Spor Kulübü’nün açılışı, önceki gece Doğuş Power Center’da düzenlenen yeni yıl partisinde yapıldı. Organizasyonu Aisha Events tarafından yapılan davet, sosyal hayatın sağlıklı yaşam tutkunlarını bir araya getirdi. Shop&Miles Card sponsorluğunda gerçekleşen renkli partiye katılanlar arasında Meyra Ilıcak, Azize-Hasan Akandere ve Diana şahenk de vardı.

Dolce Vita hizmete girdi

Kendine özgü tasarımı, mimarisi ve çevre düzenlemesiyle ıstanbul’da Toskana esintisi yaratan ve Emaar Türkiye’nin Türkiye’deki ilk projesi olan Toskana Vadisi, şimdi de yaşam ve spor merkezi Dolce Vita Club ile adından söz ettiriyor. Dünyanın en önemli spor merkezlerinden ıspanyol Essporto Health&Fitness Club işbirliği ile hizmet verecek olan Dolce Vita Club, geçtiğimiz gün iş ve sosyal hayatın tanınmış isimlerinin katılımı ile açıldı. Açılış davetine, Emaar Türkiye CEO’su Ozan Balaban ve Essporto Health&Fitness Club Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aytek ev sahipliği yaptı.
Yazarın Tüm Yazıları