Toprak kort sezonu açıldı

Güncelleme Tarihi:

Toprak kort sezonu açıldı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 06, 2010 14:43

Ve toprak kort sezonu açılır… Sezonun 2. Grand Slam Şampiyonası Roland Garros öncesi toprak kort turnuvaları sezona merhaba dedi. ATP ve WTA’de bu hafta tam 4 toprak kort turnuvası var.

Haberin Devamı

ATP’de bu hafta 2 turnuva var. ATP World Tour 250 derecesindeki turnuvalar Morocco ve ABD’de ilk tur maçları ile başladı.

Şampiyonun 250 ATP puanı kazanacağı Grand Prix Hassan II turnuvası Morocco’nun Casablanca şehrinde düzenleniyor. 2009'da Juan Carlos Ferrero’nun şampiyonluğu biten  turnuvanın 2010 katılımcıları ise şöyle :

Stanislas Wawrinka
Guillermo Garcia-Lopez
Victor Hanescu
Lukasz Kubot
Paul-Henri Mathieu
Simon Greul
Olivier Rochus
Richard Gasquet

ATP’de haftanın bir diğer toprak kort turnuvası ise ABD’de Houston şehrinde düzenleniyor. US Men’s Clay Court Championships’te de şampiyon 250 ATP puanına sahip olacak.  Llyton Hewitt’in son şampiyonluğu yaşadığı turnuvanın bu yılki katılımcıları da şöyle :

Fernando Gonzalez

John Isner
Sam Querrey
Lleyton Hewitt
Evgeny Korolev
Horacio Zeballos
Eduardo Schwank
Michael Russell

Ve bayanlarda haftanın toprak mücadeleleri ise İspanya ve ABD’de ter atacaklar. 220.000 $ toplam ödüllü turnuvalar WTA International serisi özelliği taşıyor.

İspanyanın Marbella şehrinde düzenlenen Andalucia Tennis Experience’in son şampiyonu Sırp raket Jelena Jankovic.
Bayanların toprak korttaki ikinci mekanı ise ABD – MPS Group Championships turnuvası. Yine 220.000 dolar toplam ödülü olan turnuvanın son şampiyonu ise son günlerin popüler ismi Caroline Wozniacki.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!