Toplumsal Deformasyonun Sessiz Çığlıkları Artıyor

Güncelleme Tarihi:

Toplumsal Deformasyonun Sessiz Çığlıkları Artıyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 24, 2015 16:50

KAYSERİ

Kayseri Erbakan Vakfı Basınla İlişkiler Sorumlusu Ahmet Taylan, Kayseri’de yaşanan ,yurt çapın da büyük yankı bulan vahim üvey anne şiddeti hakkında “Bizler bu olayları televizyonlarda, gazetelerde, sosyal medyada gördüğümüz zaman hemen öfkemiz, kinimiz şaha kalkıyor" dedi.
Taylan, "Toplu olarak o suçlu kişi için linç etme propagandası moduna giriyoruz. Lakin bu olayı doğuran olaya dikkatli bakmak daha doğru olacağını düşünüyoruz. Çok eski zamanlarda boşanmanın ayıp olduğu yıllarda Kayseri de boşanmalar çok az iken şuan Kayseri ilinde ayda binlerce insan boşanır hale geldi" diyerek şunları söyledi:
"Bu boşanmaların çeşitli psikolojik, ekonomik ve şiddetli geçimsizlik sebepleri vardır. İstatisliklere göre bunların en başında siddetli geçimsizlik etmeni başı çekmektedir.Nedir bu şiddetli geçimsizlik vebası? Rahmetli Necmettin Erbakan Hocamızın 10 tane vasiyetinden 1 tanesi olan ‘Milli Medya Düzenleme Üst Kurulu’ dur. Ne işe yarar bu kurul? Bu kurul toplumun sağlığını, değerlerini ve aile yapısını korumak için kurulur. Toplumun en küçük yapı taşı olan aile yapısını bozucu; şiddet içeren , aldatma gibi ters ilişkileri normalleştiren ve buna benzer konularda ; film-reklam-müzik gibi ürünlerin filtrelenmesi görevini yaparak toplumsal yozlaşmayı, deformasyonu aza indirmeyi amaçlar. Kayseri ‘de yaşanan vahim üvey annenin çocuğa yaptığı akıl almaz şiddeti ilk değildir ve son olmayacaktır. Bunu sadece izlemek yerine “toplumsal deformasyonun sessiz çığlıklarına” kulak verip , devletimizin bu konularda acil eylem planı kapsamına alıp değerlendireceğiniz düşüyoruz."
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!