Toplum liderlerine sertifika

Güncelleme Tarihi:

Toplum liderlerine sertifika
Oluşturulma Tarihi: Aralık 30, 2010 00:00

İZMİR’deki, Agora, Kültürpark, Gaziemir, 100. Yıl Güzelbahçe, Göztepe, Karabağlar Çalıkuşu ve Ege Rotary Kulüplerinin, Ege Üniversitesi Eğitim Fakültesi öğrencileri için ortaklaşa düzenledikleri “Toplum Liderleri Geliyor, Ufuk Geliştirme ve Liderlik Eğitimi Seminerleri” Susuzlu Atlantis Otel’de gerçekleştirilen sertifika töreni ile sona erdi.

1 Aralık 2010 tarihinden bu yana, teorik ve pratik eğitimlerin yanı sıra kültürel ve sanatsal faaliyetlerle zenginleştirilen programla öğrenciler hem kişisel gelişimlerine katkıda bulundu hem de farklı sanat dalları ile tanıştı. Hayatlarında ilk defa baleye ve klasik müzik konserine giden öğrenciler, farklı sanat dalları ile hayat görüşlerinin değiştiğini dile getirdi. İzmir Devlet Opera ve Balesi Müdürü, Solist Aytül Büyüksaraç da, “Toplum Liderleri Geliyor, Ufuk Geliştirme ve Liderlik Eğitimi Seminerleri” kapsamında, Ege Üniversitesi Eğitim Fakültesi öğrencilerine “Eğitimin Sanat ile İlişkisi” başlıklı sunum yaptı. Büyüksaraç, öğrencilerden aldığı sıcak tepkilere, onlar için bir arya seslendirerek karşılık verdi.
Kültürel ve sanatsal
Eğitimlerin ardından bir sertifika töreni düzenlendi. Törende öğrenciler adına söz alan Ege Üniversitesi Eğitim Fakültesi, Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Bölümü öğrencisi Elvan Melez, “Bu projede her bir eğitim ile fikirlerimize bir yenisini ekledik, ufkumuzu genişlettik, farklı bakış açılarını öğrendik. Hayatımızda farklı sebeplerle hep ertelediğimiz kültürel ve sanatsal faaliyetler ayağımıza geldi. Belki dinleme imkanı bulamayacağımız akademisyenlerin, iş insanlarının deneyimlerinden faydalandık. Bu projede yer aldığım için çok mutluyum. Rotary’ye bize bu imkanları sunduğu için kendim ve arkadaşlarım adına çok teşekkür ediyorum” dedi. Öğrencilere sertifikalarının yanı sıra; hayatlarını planlamaları için birer ajanda, doğru rol modelleri tanımaları için Yazar Doğan Cüceloğlu’nun “Benim Kahramanlarım” adlı eseri ve her zaman Atatürk’ün açtığı uygarlık yolunda ilerlemeleri ve Büyük Önder’i her daim hatırlamaları için birer Atatürk Rozeti hediye eden organizasyon komitesi üyeleri, başarılı bir projeyi bitirmiş olmanın gururu ve emek verdikleri keyifli bir ayın geride kalmasının hüznünü bir arada yaşadı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!