Topladıkları kapaklarla aldıkları tekerlekli sandalyeyi hediye ettiler

Güncelleme Tarihi:

Topladıkları kapaklarla aldıkları tekerlekli sandalyeyi hediye ettiler
Oluşturulma Tarihi: Nisan 02, 2018 17:49

Topladıkları kapaklarla aldıkları tekerlekli sandalyeyi hediye ettiler

Haberin Devamı

Yeliz ALAGÖZ/ÇAYCUMA(Zonguldak),(DHA)- ZONGULDAK'ın Çaycuma ilçesinde Saltukova İlkokulu öğrencilerinin topladıkları mavi kapaklarla alınan tekerlekli sandalye, doğuştan engelli Recep Canbaz'a(45) hediye edildi.

Saltukova İlkokulu öğrencileri, 5 ayda topladıkları mavi kapakları Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği'ne gönderdi. Kapaklar karşılığında gönderilen tekerlekli sandalye, Recep Canbaz'a hediye edildi. Okulda düzenlenen törene, Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği Çaycuma Temsilcisi Cem Ünal, Saltukova İlkokulu Müdürü Ergün Aydemir  ve öğrenciler katıldı. Öğrencilere teşekkür eden Recep Canbaz, "Bu yaştaki çocukların böyle bir kampanya başlatması çok güzel bir duygu. Allah bin kere razı olsun." dedi.

Kampanya hakkında bilgi veren okul  müdürü Ergün Aydemir, "Kapak toplamaya devam ediyoruz. Çünkü esnaf, veliler ve vatandaşlarımız oldukça duyarlılık gösterdi. Maden işçisi velilerimizin büyük katkısı oldu. Hedefimiz her yıl engelli vatandaşlarımıza bir araç teslim etmektir. Sosyal sorumluluk projesi kapsamında öğrencilerimizin bu konuya duyarlı  olmalarını sağlıyoruz. Hem çevre kirliğini azaltıp hem de atıkların geri dönüşümüne katkı sağlıyoruz." diye konuştu.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!