Topçu’dan Samsunlular Ve Giresunlular Derneklerine Ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Topçu’dan Samsunlular Ve Giresunlular Derneklerine Ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Ekim 25, 2015 15:52

MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ (MHP) BURSA MİLLETVEKİLİ TEVFİK TOPÇU, GİRESUNLULAR VE SAMSUNLULAR DERNEKLERİNİ ZİYARET ETTİ.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bursa Milletvekili Tevfik Topçu, Giresunlular ve Samsunlular Derneklerini ziyaret etti.
Seçim gezileri kapsamında Osmangazi ilçesi Emek Mahallesi’nde Giresunlular ve Samsunlular Derneklerini ziyaret eden MHP Bursa Milletvekili Tevfik Topçu, AK Parti Mardin Milletvekili ve yeni dönemde aday olarak gösterilen Orhan Miroğlu’nun “PKK terör örgütü değildir” sözlerini eliştirdi. Topçu, "AK Parti dün Türkiye’de ağırladığı PYD’nin teröristbaşı Salih Müslim’e bugün kin kusmakta, masalarda protokoller imzaladıkları PKK’ya operasyonlar düzenlemektedir. Askerimizin ve polisimizin özverili mücadelesini destekliyoruz. AK Parti’nin güvenlik güçlerine destek vermesini savunuyoruz. AK Parti bu işe kendi partisinde PKK’yı şirin gösteren isimleri temizleyerek başlamalıdır. Pek çok ismin açılım sürecinde bebek katili Öcalan’ı övdüğünü hatırlıyoruz. Mardin Milletvekilleri Orhan Miroğlu’nun PKK’yı terörist örgüt olarak görmediği sözlerini üzüntüyle dinledik. AK Parti Genel Başkanı Sayın Davutoğlu’nu samimi davranmaya davet ediyorum. Orhan Miroğlu derhal AK Parti’den ihraç edilmelidir. Yoksa bundan Davutoğlu’nun bu sözü onayladığı sonucunu çıkartmak en tabii hakkımızdır” dedi.
Orhan Miroğlu’nun PKK’nın siyasi uzantıları olan HADEP, DEHAP ve DTP’de Genel Başkan Yardımcılığı da yapmış bir isim olduğunu hatırlatan Topçu “AK Parti’nin midesi bu kadar geniş midir ki bu ismi partisinden milletvekili yapmıştır? Diyarbakır Baro Başkanı Tahir Elçi’nin esefle kınadığımız sözleri için ortalığı ayağa kaldıran AK Parti’nin kendi milletvekillerine ses çıkartmamasını manidar buluyoruz. AK Parti aldatma ve kandırma politikalarını bırakmalıdır. Milliyetçi Hareket Partisi olarak çok net bir şekilde, PKK terör örgütü değildir, diyen herkes PKK’lıdır diyoruz” şeklinde konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!