Tomarza Meslek Yüksekokulunda mezuniyet coşkusu

Güncelleme Tarihi:

Tomarza Meslek Yüksekokulunda mezuniyet coşkusu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 21, 2017 18:17

Tomarza Meslek Yüksekokulunda mezuniyet coşkusu

Haberin Devamı

KAYSERİ, (DHA) - ERCİYES Üniversitesi (ERÜ) Tomarza Mustafa Akıncıoğlu Meslek Yüksek Okulu, 2016-2017 eğitim-öğretim dönemi mezunlarını verdi.
15 Temmuz Yerleşkesi Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen törene, Tomarza Belediye Başkanı Fahrettin Işık, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Karamehmet Yıldız, Tomarza Mustafa Akıncıoğlu Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Okan Karahan, Mustafa Çıkrıkçıoğlu Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Nafiz Kahraman, Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Ali Aktan,Teknoloji Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Prof. Dr. Uğur Şahin, Mimarlık ve Şehir Planlama Bölüm Başkanı Prof. Dr. Abdurrahman Geymen, akademisyen, öğrenci ve aileleri katıldı.
Törende konuşan Rektör Yardımcısı Yıldız, “Bugün oldukça mutluyuz. 34 evladımızı, bu ülkeye çok iyi hizmetler vermek üzere üniversitemizden uğurluyoruz. Elbette ki, içimizde bunun hüznü de var. Bildiğiniz gibi Yüksekokulumuz Tomarza ilçesinde eğitim öğretime devam ediyor. Mezunlarımıza merkez yerleşke dışında öğrenim görmenin zorluklarını hissettirmeyen Tomarza Belediyesi’ne ve özveriyle çalışan öğretim elemanlarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Konuşmaların ardından okul birincisi Halil Şahin, mezuniyet kütüğüne plaket çaktı. Mezuniyet töreni, öğrencilere diplomalarının verilmesi ve keplerini havaya fırlatmasının ardından sona erdi.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!