Tomarza Kaymakamı'ndan ERÜ'ye iadeyi ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Tomarza Kaymakamından ERÜye iadeyi ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Kasım 22, 2017 17:43

Tomarza Kaymakamı'ndan ERÜ'ye iadeyi ziyaret

Haberin Devamı

Samed Aydın SUN/KAYSERİ, (DHA)- KAYSERİ'nin Tomarza İlçesi Kaymakamı Burak Dertlioğlu, Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Veteriner Fakültesi'ne iadeyi ziyarette bulundu.

Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Veteriner Fakültesi eski dekanı Prof. Dr. İhsan Keleş ve beraberindeki öğretim üyelerini geçtiğimiz hafta Tomarza'da ağırlayan, Tomarza Kaymakamı Burak Dertlioğlu, ERÜ Veteriner Fakültesi'ne bugün iadeyi ziyarette bulundu. ERÜ Veteriner Fakültesi'nde gerçekleşen ziyarette Tomarza Kaymakamı Burak Dertlioğlu, Tomarza Ziraat Odası Başkanı Sami Nalbant, Tomarza Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Hüseyin Çalık ve beraberindeki heyet ERÜ Veteriner Fakültesi ve fakülte uygulama birimlerinden olan Hayvan Hastanesi'nde incelemelerde bulundu. ERÜ Veteriner Fakültesi öğretim üyelerinin Tomarza'ya geçtiğimiz hafta yapmış olduğu ziyaret hakkında bilgiler veren Dertlioğlu, ''Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi öğretim üyesi hemşehrim Prof. Dr. İhsan Keleş ve kıymetli hocalarını ilçemizde ağırladık. Hizmete açılan yeni binasıyla Tomarza Ziraat Odası'nda ilçemizin tarım ve hayvancılığı üzerine projelerimizi değerlendirdik.'' diye konuştu.

Tomarza Kaymakamı Burak Dertlioğlu'nun yapmış olduğu iadeyi ziyarette ERÜ Veteriner Fakültesi İç Hastalıkları Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. İhsan Keleş, ERÜ Veteriner Fakültesi Gıda Hijyeni ve Teknoloji Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr.Zafer Gönülalan ve Veteriner Fakültesi Eğitim Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Ali Cesur Onmaz yer aldı.

ERÜ Veteriner Fakültesi'ne yapılan iadeyi ziyaret hakkında açıklamalarda bulunan Kaymakam Dertlioğlu, ''Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi hocalarımızdan İhsan Keleş, Ali Cesur Onmaz ve Zafer Gönülalan hocalarımıza iade-i ziyarette bulunup Tomarza'mızın tarım ve hayvancılık potansiyeli üzerine projelerimizi istişare ettik. Ayrıca yeni Dekanımız Prof. Dr. Abdullah İnci hocamıza da hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Kendisine yeni görevinde başarılar diliyorum'' şeklinde konuştu.

Ziyaretten duymuş oldukları memnuniyeti dile getiren ERÜ Veteriner Fakültesi Eğitim Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Ali Cesur Onmaz ise, '' Sayın Kaymakamımıza, nazik ziyaretleri ve ilçemiz adına zaman ayırıp projeler üretmek amacıyla harcadığı çaba ve emekler için tüm Tomarza halkı adına çok teşekkür ediyoruz. Umarım bu güzel çabalar yakın zamanda ürüne dönüşecek ve ilçemizin değerli insanlarına istihdam ve ekonomik kazanç olarak geri dönecektir. Tekraren kıymetli uğraşıları için teşekkür ederiz'' şeklinde konuştu.

Kaymakam Burak Dertlioğlu ise, ''Ben de ERÜ Veteriner Fakültesi öğretim üyesi değerli hocalarımıza gayretli çabaları için teşekkür ediyorum. İnşallah elbirliği ile Tomarza'mızı layık olduğu yere taşıyacağız.'' dedi.

FOTOLU

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!