Tolga Pancaroğlu kimdir?

Güncelleme Tarihi:

Tolga Pancaroğlu kimdir
Oluşturulma Tarihi: Ocak 16, 2018 10:24

Tolga Pancaroğlu, oyunculuk kariyerine üniversite eğitimini aldığı Ankara'da fenomen dizi Behzat Ç. ile başlamıştır. Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü'nden mezun olan Tolga Pancaroğlu, kariyerini bir TRT dizisi olan Baba Candır'da devam ettirmiştir. Peki, son günlerde adı magazin haberleri ile anılan Tolga Pancaroğlu kimdir kaç yaşındadır? İşte, merak edilen isim hakkında bazı bilgiler

Haberin Devamı

Tolga Pancaroğlu, 1991 yılında İstanbul'da doğmuştur. Eğitimini Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü'nde tamamlamıştır. 2010 yılında rol aldığı Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi dizisi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşamıştır. TRT ekranlarında yayınlanan; başrolü Settar Tanrıöğen, Uraz Katgılaroğlu, Berna Koraltürk, Melis Tüzüngüç ve Özgün Karaman'ın paylaştığı Baba Candır dizisinin kadrosunda yer alan oyuncu ve Egemen karakterini canlandırmıştır.

2018 YILININ BAŞLARINDA ADI ŞİDDET OLAYLARI İLE ANILDI

Sunucu Eda Pera Küçük'ün bir magazin programında iddia ettiği Tolga Pancaroğlu'nun kendisini merdivenlerden ittiği şiddet olaylarının ardından ünlü oyuncunun adı bu haberlerle anılmaya başlamış, Küçük'ün ikinci bir iddiasına göre Tolga Pancaroğlu'nun bıçak çekip ölümle tehdit etmesi ise bu olayları alevlendirmişti.

Haberin Devamı

Tolga Pancaroğlu, bu iddialara karşılık Twittter'dan "İftiralarla,çamur atarak yol almaya çalışan herkesle ve avareleriyle mahkemede hesaplaşacağım. Hukukta iddia ettiğin şeyi ispatla mükellefsin! Suçlamaları asla kabul etmiyorum.Hakkımı adliye koridorlarında aramaya devam edeceğim" ifadesinde bulunmuştu.

BAKMADAN GEÇME!