Tolga Güleç, 'Poyraz Karayel'de Neşet'i canlandıracak!

Güncelleme Tarihi:

Tolga Güleç, Poyraz Karayelde Neşeti canlandıracak
Oluşturulma Tarihi: Mart 15, 2016 14:39

Kanal D ekranlarının iddialı dizileri arasında yer alan Poyraz Karayel’e yeni bir isim geliyor. Tolga Güleç, artık Poyraz Karayel’de. İşte detaylar…

Haberin Devamı

Kanal D ekranlarında Çarşamba akşamları yayınlanan ve izleyicileri ekranları başına kilitlemeyi başaran iddialı dizilerden biri Poyraz Karayel'in yarın akşam yayınlanacak olan bölümünde Tolga Güleç sürprizi olacak.

Tolga Güleç, diziye Adil Topal'ın büyük oğlu Neşet olarak dahil oluyor. Poyraz Karayel'in karanlık ve kötü karakteri Adil Topal'ın büyük oğlu Neşet, hayatı boyunca babasının karanlık dünyasının içinde var olmuş, zor bit hayat yaşamıştır. Ancak, Neşet aslında babası Adil Topal'dan çok farklı kişiliğe sahiptir. Tolga Güleç'in hayat vereceği Neşet karakteri, diziye farklı bir heyecan katacak. Tolga Güleç, Neşet karakteri ile yarın akşam Kanal D'de Poyraz Karayel'de olacak.

Tolga Güleç Kimdir

Haberin Devamı

Tolga Güleç kimdir?

Tolga Güleç, 20 Eylül 1981 yılında İskenderun'da dünyaya geldi. Türkiye’nin çeşitli yerlerinde ilk ve orta eğitimini tamamladı ve ardından ilk olarak  Çukurova Üniversitesi'nde işletme eğitimine başladı, bu bölümü yarıda bıraktı ve sonra  Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümü Oyunculuk Anasanat Dalı' nda okuyarak mezun oldu.  Hatırla Sevgili, Gece Gündüz, Kırık Kanatlar, Öyle Bir Geçer Zaman Ki, Son Çıkış dizilerinde ve bazı filmlerde rol aldı, şu an Poyraz Karayel dizisinde rol almaya hazırlanıyor.

BAKMADAN GEÇME!