TOKİ konutlarının hak sahipleri belirlendi

Güncelleme Tarihi:

TOKİ konutlarının hak sahipleri belirlendi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 24, 2017 11:30

TOKİ konutlarının hak sahipleri belirlendi

Haberin Devamı

YOZGAT, (DHA)- YOZGAT’ın Aydıncık ilçesinde, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ile Aydıncık Belediyesi işbirliğiyle yaptırılan 94 konutun, hak sahipleri kura çekimi ile belirlendi.

Aydıncık Belediyesi Düğün Salonunda düzenlenen kura çekimine Aydıncık Kaymakamı Yavuz Akyol, Belediye Başkanı Ahmet Koçak ,TOKİ yetkilileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Kaymakam Yavuz Akyol, kura çekimi öncesinde yaptığı konuşmada, “Toplu Konut İdaresi, Anayasamızın Sosyal Devlet ilkesi gereği kurulmuş devletimizin ve hükümetimizin en başarılı projelerindendir. Ülkemizin coğrafi yapısı ve insanımızı kültürel değerlerine uygun proje üreten Toplu Konut İdaresine bu vesile ile şükranlarımı sunuyorum.Toplu Konut İdaresi, sosyal konut adı altında kalmayıp ekonominin, mimarinin ve emlak piyasasının düzenleyicisi olmuştur. İlçe Kaymakamı olarak Aydıncık halkına bu hizmeti kazandıran Belediye Başkanımıza ve talepte bulunan halkımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Noter huzurunda ilk kurayı çeken, Kaymakam Yavuz Akyol ve Belediye Başkanı Ahmet Koçak hak sahiplerini belirledi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!