TOKİ konutları kurayla dağıtıldı

Güncelleme Tarihi:

TOKİ konutları kurayla dağıtıldı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 16, 2017 18:05

TOKİ konutları kurayla dağıtıldı

Haberin Devamı

 

Adem ÇETİN/AKSEKİ, (DHA) - AKSEKİ İlçesi'nde Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından yapımı devam eden konutların kura çekimi gerçekleştirildi.

TOKİ tarafından Akseki'nin Kırcaboyu mevkisinde yaptırılan 409 konutluk projede sözleşme imzalayan 367 hak sahibinin daireleri, noter huzurunda kurayla belirlendi. Kura çekim törenine, Kaymakam Muhammed Emin Nasır, Belediye Başkanı Mustafa İsmet Uysal, TOKİ Proje Uzmanı Mehmet Egemen, İlçe Emniyet Amiri Bülent Cumhur Gözetici, Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Özdilek, belediye meclis üyeleri ve hak sahipleri katıldı.

Kaymakam Muhammed Emin Nasır, yaptığı konuşmada, TOKİ'nin sadece Akseki'de değil Türkiye'nin her yerinde insanları ev sahibi yapmış bir kurum olduğunu söyledi. Belediye Başkanı Mustafa İsmet Uysal da göreve geldikleri zaman Akseki'nin konut sorununu çözmek için söz verdiklerini ve bugün verdikleri sözü yerine getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

100 konut daha yapmak için proje hazırladıklarını kaydeden başkan Uysal, "Kısa sürede bunu da gerçekleştireceğiz. Bu konutları tamamlarsak Akseki'nin 20-25 yıllık konut sorununu tamamen çözmüş olacağız" dedi.

Konuşmaların ardından protokol üyeleri, noter huzurunda ilk kura çekimini gerçekleştirdi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!