TOKİ Kayabaşı’ndaki arsasını satacak

Güncelleme Tarihi:

TOKİ Kayabaşı’ndaki arsasını satacak
Oluşturulma Tarihi: Ocak 13, 2016 07:20

TOKİ, İstanbul Başakşehir Kayabaşı'ndaki arsasını satışa çıkarıyor. TOKİ Kayabaşı ihalesi, 28 Ocak 2016 Perşembe günü gerçekleştirilecek.

Haberin Devamı

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), mevcut ve yeni projelerine kaynak oluşturmak için İstanbul Kayabaşı’ndaki arsasını satışa çıkarıyor. Başakşehir Kayabaşı 876 ada 1 parselde konumlanan TOKİ Kayabaşı arsası için “Arsa Satış Karşılığı Gelir Paylaşımı” modeliyle 28 Ocak 2016 Perşembe günü saat 11:00’da ihale yapılacak.

Konut projesi üretilecek arsa için ihale, 2 oturumdan oluşacak. İhalenin ilk oturumu 28 Ocak'ta düzenlenecek. Toplam 51 bin 208 metrekarelik arsanın üzerinde yaklaşık 70 bin metrekarelik inşaat yapılabilecek. 'Gelir Paylaşım Esası' modeliyle yapılacak ihaleyi kazanan şirket arsa üzerinde proje geliştirecek, elde ettiği gelirin ihalede belirlenen oranını da arsa payı olarak TOKİ'ye verecek. Gayrimenkullerin pazarlama ve satış faaliyetleri yüklenici firmalar tarafından yapılacak.

Haberin Devamı

Yerli ve yabancı inşaat firmalarına ve bunların kendi aralarında ya da finans kuruluşlarıyla yapacakları ortak girişimlere açık olan ihale, açık ihale usulüyle gerçekleştirilecek. İhaleye katılmak isteyenlerin tekliflerini en geç 28 Ocak 2016 saat 11:00’a kadar elden ya da iadeli taahhütlü posta yoluyla ulaştırmaları gerekiyor.

İHALE DETAYLARINI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.

 

BAKMADAN GEÇME!