TOKİ heyeti 528 konutun inşaat alanında incelemede bulundu

Güncelleme Tarihi:

TOKİ heyeti 528 konutun inşaat alanında incelemede bulundu
Oluşturulma Tarihi: Kasım 28, 2016 16:29

TOKİ heyeti 528 konutun inşaat alanında incelemede bulundu

Haberin Devamı

GÜMÜŞHANE(DHA) - Belediye ‘nin çalışmaları sonrasında Çamlıca Mahallesi’nde ihalesi gerçekleştirilen 528 konut için Gümüşhane’ye gelen TOKİ Başkan Yardımcısı Mehmet Özçelik ve diğer ilgililer inşaat alanında incelemelerde bulundu.

Başkan Ercan Çimen ve Ak Parti Gümüşhane Milletvekili Osman Akgül ile Belediye Başkanlığı makamında görüşen TOKİ Başkan Yardımcısı Mehmet Özçelik, Emlak Daire Başkanı Dursun Baştürk, Uygulama Daire Başkanı Murat Oskay, İstanbul Emlak Daire Başkanı Adil Karaismailoğlu ve diğer ilgililer, proje üzerinde fikir alışverişinde bulunduktan sonra konutların yapılacağı alanda incelemeler yaptı.

Belediye olarak başlattıkları çalışmaların sona yaklaştığını ve 528 konutun ihalesinin yapıldığını hatırlatan Başkan Ercan Çimen, “Geçtiğimiz günlerde sözleşme imzalandı. En kısa sürede çalışmalara başlayacaklar. Yaklaşık bir yıldır bu proje üzerinde çalıştık. Önce bin 850 konut yapılması için TOKİ'ye başvuruda bulunduk. Ancak TOKİ projemizi revize etti ve ilk etapta 528 konuta indirdi. Bu projenin iki ve üçüncü etabı da olacak. Burada belediyemize ait yaklaşık 70 bin metrekare alanda inşa edilecek konutlardan vatandaşlarımız iki noktadan çevre yoluna ulaşabilecek” dedi, projenin hayata geçmesinde destek veren milletvekilleri Osman Akgül ile Cihan Pektaş'a ve TOKİ Başkanı Ergün Turan ve diğer ilgililere teşekkür etti.
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!