Tokat'ta JÖH timleri çocukların ilgi odağı oldu

Güncelleme Tarihi:

Tokatta JÖH timleri çocukların ilgi odağı oldu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 11, 2017 13:36

Tokat'ta JÖH timleri çocukların ilgi odağı oldu

Haberin Devamı

Fatih YILMAZ- Halil İbrahim YEL/TOKAT, (DHA) - JANDARMA teşkilatının 178'nci kuruluş yıl dönümü nedeniyle Tokat İl Jandarma Komutanlığı'nca alış veriş merkezinde açtığı stantta Jandarma Özel Harekat timlerine çocuklar yoğun ilgi gösterdi.
Tokat İl Jandarma Komutanlığı ekipleri teşkilatın 178'nci kuruluş yıl dönümü kutlamaları kapsamında  kent merkezinde özel bir alış veriş merkezinde  stant açtı. Açılan stantta jandarmanın tanıtım filminin izletilerek jandarmanın sahada kullandığı ekipmanları sergilendi. Bomba arama köpeği 'Uygun' ve erzak arama köpeği 'Bahis' çocukların ilgisini çekti.
Düzenlenen etkinliğe kullandıkları ekipmanlar ile birlikte katılan Jandarma Özel Hareket (JÖH) timi ise hem çocukların hem de büyüklerin ilgisini çekti. Alış veriş merkezine gelenler JÖH timleri ile fotoğraf çektirmek için çaba harcadı Aileler JÖH timinde görev yapan askerlerin kucaklarına çocuklarını vererek bol bol fotoğraf çekti. Ayrıca düzenlenen sergide jandarma personeli çocuklara çeşitli hediyeler dağıttı.

FOTOĞRAFLI

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!