Tokat’ta bisiklet hırsızlığı güvenlik kamerasına yansıdı

Güncelleme Tarihi:

Tokat’ta bisiklet hırsızlığı güvenlik kamerasına yansıdı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 21, 2017 13:18

Tokat’ta bisiklet hırsızlığı güvenlik kamerasına yansıdı

Haberin Devamı

Halil İbrahim YEL/ TOKAT, (DHA)- TOKAT’ta Karşıyaka Mahallesi'ndeki bir sitede meydana gelen bisiklet hırsızlığı, güvenlik kameralarına yansıdı.
Olay, dün akşam saatlerinde Karşıyaka Mahallesi Doğa Sitesi'nde meydana geldi. 32 yaşındaki Yasin Çoban, yaklaşık bin 700 lira değerindeki bisikletini doğalgaz borusuna kilitleyerek evine çıktı. Döndüğünde bisikleti yerinde bulamayan Çoban, sitenin güvenlik kamerası görüntülerini inceledi. Kayıtlarda kilitli bisikletinin çok hızlı bir şekilde çalındığını gören Yasin Çoban, durumu daha sonra polise bildirdi. Güvenlik kamerası görüntülerine göre 4 kişinin site içinde gezindiğini belirten Yasin Çoban, "Sonra bir arkadaş bisikletin yanına geliyor. Sanki anahtarı benden almış gibi hızlı bir şekilde alıyor. Sitenin kameralı olduğunu da biliyordur ama yine de almış gitmiş. 2 ay olmuştu bisikleti alalı parasının hepsini bile ödemedim" dedi.
Sitenin güvenlik kamerasında bir kişinin doğalgaz borusuna kilitli bisiklete yaklaşarak kilidi açtıktan sonra bisiklete binerek olay yerinden uzaklaşması yer alıyor. Hırsızlık ile ilgili Tokat İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri çalışma başlattı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!