Tokatspor'da 3 puan sevinci

Güncelleme Tarihi:

Tokatsporda 3 puan sevinci
Oluşturulma Tarihi: Mart 20, 2017 10:50

Tokatspor'da 3 puan sevinci

Haberin Devamı

TOKAT,(DHA)-SPOR Toto 2'inci Lig Kırmızı Grup'ta kendi evinde Karşıyaka'yı 1-0 yenen Tokatspor, 32 puanla 12'inci sıraya yükseldi.

Ligde dün kendi sahasında Karşıyaka'yı konuk eden Tokatspor, ikinci yarıda bulduğu golle sahadan 1-0 galip ayrıldı. Sezon başından bu yana küme düşme potasında yer alan Bordo Beyazlı ekip, rakiplerinin puan kaybetmesiyle 4 basamak yükselerek grupta 12'inci sıraya yerleşti. İkinci yarıda oynadığı 11 karşılaşmada 17 puan toplayan Tokatspor, bu sezon ilk defa küme düşme potasından uzaklaştı.

Karşıyaka karşısında alınan 3 puandan dolayı mutlu olduklarını söyleyen kulüp başkanı Hasan Hüseyin Koç, "Dün sahada oynadığımız futbolla 3 puanı hak ettik. Futbolcu ve teknik heyetimizi tebrik ediyorum. Ayrıca stada gelerek bizleri yalnız bırakmayan taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum. Bizim için önemli bir karşılaşmaydı ve 3 puan aldığımız için mutluyuz. Ancak bu maçı geride bıraktık. Bundan sonra oynayacağımız her karşılaşma çok önemli. Biz doğru yolda ilerliyoruz. Bu sezonu en iyi şekilde bitirmek istiyoruz" dedi.



FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!