Tokatspor hedefini belirledi

Güncelleme Tarihi:

Tokatspor hedefini belirledi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 29, 2012 11:41

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekibi Tokatspor'un teknik direktörü Namık Altunsoy, grupta ilk beş içinde yer almak istediklerini söyledi.

Altunsoy, yaptığı açıklamada, sezon hazırlıklarını kendi tesislerinde yaptıkları antrenmanlarla sürdürdüklerini belirtti.

Lig havasına girmek istediklerini ifade eden Altunsoy, “Ligin başlamasına az bir süre kaldı ve biz bu süreçte ufak tefek eksik yanlarımızı tamamlayıp ilk maçımız olan İnegölspor maçına hazır bir takım hüviyetinde çıkmak istiyoruz” diye konuştu.

Gruplarında birçok takımın bu sezona iddialı olarak hazırlandığını belirten Altunsoy, şöyle konuştu: “Tokatspor da adı, tecrübesi ve takım kadrosuyla bu grubun iyi takımlarından birisi olacak. Ben buna inanıyorum. Bu inanç içerisinde hazırlıklarımızı sürdürerek camiamızın rahat, huzurlu bir sezon geçirmesini istiyoruz. İnegölspor maçını başlangıç maçı olması bakımından son derece önemsiyoruz. Hafta sonu oynayacağımız son hazırlık maçında bu maçın provasını yapacağız.”

Takımının sezona hazır olduğunu söyleyen Altunsoy, “Transferde son güne kadar her an her şeyin olabilir. Yönetim kurulumuz anlaşırken bana düşme hattının üzerindeki her sonucun kendileri adına başarı sayılacağını söylediler. Unutulmamalıdır ki, düşme hattının üzerinde birincilikten on beşinciliğe kadar sıralama var. Grupta ilk beş içinde yer almak istiyoruz. Bu hedefimizi yönetimimizle, il yöneticilerimizle, taraftarlarımızla beraber içerisinde başaracağız” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!