Tokat Emniyeti'nden şehit aileleri ve gazilere yemek

Güncelleme Tarihi:

Tokat Emniyetinden şehit aileleri ve gazilere yemek
Oluşturulma Tarihi: Nisan 10, 2017 14:47

Tokat Emniyeti'nden şehit aileleri ve gazilere yemek

Haberin Devamı

TOKAT, (DHA)- TOKAT'ta Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 172'nci yıl dönümü dolayısıyla, Tokat İl Emniyet Müdürlüğü tarafından şehit aileleri ve gaziler onuruna yemek verildi.
Tokat İl Emniyet Müdürlüğü, "Polis Haftası" kapsamında, gaziler ve şehit yakınlarını ağırladı. Polis lokalinde düzenlenen programa  Tokat Valisi Cevdet Can, Garnizon ve 48'inci Piyade Alay Komutanı Piyade Albay Aykut Biçeroğlu, Cumhuriyet Başsavcısı  Aydın Turhan, Gaziosmanpaşa Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Şahin, Baro Başkanı Av. Faruk Bostancı, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Hidayet Arıkan, İl Emniyet Müdürü Göksel Topaloğlu, diğer protokol üyeleri, şehit aileleri ve gaziler katıldı. Yemekte konuşan İl Emniyet Müdürü Göksel Topaloğlu, "Vatanı uğruna canlarını hiç düşünmeden veren aziz şehitlerimiz ve bu uğurda canlarını vermek üzere yola çıkan kahraman gazilerimiz için hangi fedakârlıkta bulunursak bulunalım, haklarını hiçbir şekilde ödeyemeyiz. Bugün bizlere düşen görev, şehitlerimizin kanlarıyla sulanan ve bizlere emanet edilen bu kutsal topraklar üzerinde, şehit ve gazilerimizin güzel ülkemiz için ödedikleri büyük bedelin anlam ve öneminin farkına varmaktır. Dünyada hiçbir makam ve mevki, bir damla şehit kanı kadar kıymetli olamaz. Bayrağımızın, özgürlüğümüzün, birlik ve bütünlüğümüzün ölümsüzleşen simgeleri olan aziz şehitlerimiz, sonsuza kadar gönlümüzde yaşayacaktır" dedi.
Topaloğlu’nun konuşmasının ardından şehit aileleri ve gazilerle birlikte yemek yendi. Daha sonra İl Müftüsü Ahmet Erdem tarafından dua edildi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!