Tok: “1 Kasım Türkiye’nin Vatan Müdafaasıdır”

Güncelleme Tarihi:

Tok: “1 Kasım Türkiye’nin Vatan Müdafaasıdır”
Oluşturulma Tarihi: Ekim 29, 2015 15:14

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Unkapanı Kültür Merkezi Düğün Salonu’nda bayanlarla bir araya geldi.

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Pazar günü milletin hem istiklalini hem de istikbalini belirleyeceği bir tercihte bulunacağını belirterek, “1 Kasım Türkiye’nin vatan müdafaasıdır” dedi.
İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Unkapanı Kültür Merkezi Düğün Salonu’nda bayanlarla bir araya geldi. AK Parti Samsun Milletvekili Hasan Basri Kurt, AK Parti Eski il Başkanı Osman Çetinkaya, AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Adnan Varol, AK Parti İlkadım İlçe Kadın Kolları Başkanı Halime Kesmen, teşkilat mensupları ve İlkadımlı bayanların bir araya geldiği toplantıda konuşan Başkan Tok, ülke olarak çok önemli süreçten geçildiğini belirterek, “Pazar günü milletimiz, hem istiklalini hem de istikbalini belirleyeceği bir tercihte bulunacak” ifadesini kullandı.
“MİLLETİN ÖNÜNDEKİ SET 1 KASIMDA YIKILACAK”
AK Parti’nin başta ulaşım, sanayi, eğitim, sağlık, ekonomi, sosyal ve sportif olmak üzere her alanda Türkiye’ye yaptığı yatırımlarla milletini ve ülkesini seven bir parti olduğunu ifade eden İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, “Türkiye’nin hızlı büyümesini istemeyen, istikrarın hoşnut olmayan bazı aktörleri var. Ülkemizi 2001 öncesine götürmek isteyen iç ve dış karanlık odaklar var. Eski Türkiye’nin aktörleri, eski Türkiye’nin çatışmalarını sürdürmek istiyor. Gezi olayları, 17-25 Aralık darbe girişimleri ülkedeki huzura, güvene ve istikrara yapılan darbedir. Ülkemizin önüne set çekmek isteyen, büyümesini engellemek istemeyenlere en büyük cevabı milletimiz sandıkta gereken cevabı vermelidir” diye konuştu.
“TEK ÇARE AK PARTİ”
Türkiye bir kader seçimi yapacağını belirten AK Parti Samsun Milletvekili Hasan Basri Kurt, “1 Kasım, milletin istikbalini ve istiklalini belirleyeceği bir seçimdir. Ülkesi’nin geleceğini düşünen karanlık odakların emellerine ulaşmaması için tek çare AK Parti’dir. Tek çare tek başına iktidardır. İstikrarın ve büyümenin devamı için milletin huzuru ve istikbali için tercih AK Parti olmalıdır” şeklinde konuştu.
“AK PARTİ KENDİSİNİ MİLLETE ADAMIŞTIR”
İlçe Başkanı Adnan Varol, AK Parti’nin kendisinden önce milletini düşünen, millete efendi olmaya değil, hizmetkar olmaya kendini adamış bir düşünce hareketi olduğunu söyledi.
İlçe Kadın Kolları Başkanı Halime Kesmen ise AK Parti’nin mücadelesinin medeniyet, adalet ve kalkınma mücadelesi olduğuna vurgu yaptı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!