TMSF, TOKİ'ye rakip oldu

Güncelleme Tarihi:

TMSF, TOKİye rakip oldu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 05, 2011 12:12

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Esbank'ın hakim ortağı Zeytinoğlu Grubu'ndan alacaklarına teminen, gruba bağlı Eston Yapı A.Ş. bünyesindeki binlerce konutluk 2 gayrimenkul projesini hayata geçirecek.

Haberin Devamı

Alacaklarını temin etmek için daha önce bitmiş konutları satışa çıkaran Fon şimdi de Yakuplu'daki Eston Deniz ve Bahçeşehir'deki Eston Şehir projeleri ile konut üretecek.

46 yıllık Eston Yapı A.Ş'yi 2006'da devralan TMSF, aynı yıl Zeytinoğlu Grubu tarafından temeli atılan, ancak tamamlanamayan iki projeyi hayata geçirme kararı aldı. Fon, bu kapsamda geçtiğimiz günlerde Eston Yapı A.Ş'ye yeni bir genel müdür de atadı. Bugüne kadar Ardıçlı Evler, Ardıçlı Göl Evleri, Eston Kandilli Evleri, Eston Derince Evleri ve Siyami Ersek Hastanesi gibi projeleri imza atan Eston Yapı A.Ş'nin yeni Genel Müdürü Özgür Mungan oldu.

2017 yılına kadar bitirilmesi planlanan 5 bin 359 konuttan oluşan Eston Deniz ve 2 bin 800 konuttan oluşan Eston Şehir projesinde inşaat çalışmaları tekrar başladı.

Haberin Devamı

Eston Şehir projesi; geniş bahçeli villaları, ikiz ve müstakil dubleks çeşitleri, en yükseği 4 katlı apartman seçenekleri ile Bahçeşehir'deki 369 bin 306 metrekarelik inşaat alanından oluşuyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!