TMO Silopi’de Buğday Alımı Yapacak

Güncelleme Tarihi:

TMO Silopi’de Buğday Alımı Yapacak
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 06, 2015 15:39

ŞIRNAK'IN SİLOPİ İLÇE ZİRAAT ODASI BAŞKANI AGİT HAŞİMOĞLU, BU YIL TOPRAK MAHSÜLLERİ OFİSİ'NİN (TMO) HUBUBAT ALIMLARI YAPACAĞINI AÇIKLADI.

Şırnak’ın Silopi İlçe Ziraat Odası Başkanı Agit Haşimoğlu, bu yıl Toprak Mahsülleri Ofisi’nin (TMO) hububat alımları yapacağını açıkladı.
Silopi ilçe Ziraat Odası Başkanı Agit Haşimoğlu, çiftçiye müjde verdi. Başkan Haşimoğlu Toprak Mahsulleri Ofisinin Silopi’de bu yıl hububat alımı yapacağını bildirdi. Agit Haşimoğlu, "Tahıl ürünlerinin Kahramanmaraş, Gaziantep gibi uzak illerdeki Toprak Mahsulleri Ofisi’ne götürülmesi söz konusuydu. Zaten çiftçilerimizin içinde bulunduğu ekonomik kriz ortadayken çiftçilerimizin tahıl ürünlerinin Kahramanmaraş gibi illere götürmeleri tamamen o çiftçilerimizin iflası anlamına gelmekteydi. Bu sene buğday, mercimek, arpa ve tüm tahıl ürünleri, ofis alımı Silopi ilçesi Başköy yakınlarında bulunan Habur Un Fabrikası bitişiğinde alınacaktır" dedi.
Haşimoğlu, Ankara’da sürdürdükleri girişimler sonucu çiftçilerin uzak illere gitmesine gerek kalmadığını kaydederek, ilçe yakınlarında bulunan Başköy Un Fabrikası bitişiğinde kurulan TMO’da çiftçilerin ürünlerini satabileceklerini duyurdu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!