TM Kırıkkalespor, Touzoğlu ile yollarını ayırdı

Güncelleme Tarihi:

TM Kırıkkalespor, Touzoğlu ile yollarını ayırdı
Oluşturulma Tarihi: Mart 22, 2017 14:01

TM Kırıkkalespor, Touzoğlu ile yollarını ayırdı

Haberin Devamı

Erhan GÖĞEM/KIRIKKALE, (DHA)- TÜRKİYE 3. Lig, 2. Grup'ta ligde kalma mücadelesi veren Türk Metal Kırıkkalespor'da ikinci yarıda göreve getirilen Teknik Direktör Bülent Topuzoğlu ile yönetim karşılıklı görüşme sonrası yollarını ayırdı.

Ligin bitimine 7 hafta kala Teknik Direktör Bülent Topuzoğlu ile mukavelenin karşılıklı feshedilmesi sonrası teknik direktör arayışına başlandı. Kulüp Başkan Zekai Tufan yaptığı açıklamada, "Her şeyde bir hayır vardır. Karşılıklı olarak anlaştık. Bu arada teknik kadroda görev yapan Genel Kaptan Cengiz Dağdelen, menajer Osman Yalçın ile yollarımızı ayırırken en kısa zamanda teknik direktör olarak tanıdığımız bir arkadaşımızı göreve getireceğiz" dedi.

Başkan Tufan, Cumartesi günü ligde Derincespor ile oynayacaklarını hatırlatırken, "Kalan 7 maçımızı gerek kendi evimizde, gerekse deplasmanda canımızı dişimize takarak vereceğimiz mücadelede sonrası en büyük arzumuz ligde kalmak için olacaktır. Bu yolda taraftarlarımızın sabırla takımlarını desteklemelerini bekliyoruz" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!