TKDK Desteğiyle Yaz Ve Kış Turizmine Ev Sahipliği Yapacak

Güncelleme Tarihi:

TKDK Desteğiyle Yaz Ve Kış Turizmine Ev Sahipliği Yapacak
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 25, 2015 16:02

DAHA ÖNCE ORMAN GENEL MÜDÜRLÜĞÜNE AİT OLAN MESİRE ALANI TURİZME KAZANDIRILIYOR

Giresunlu Yatırımcı İş adamı Bülent İşseven, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu’ndan (TKDK) aldığı hibe destekle Kümbet Salon Çayırına 45 odalı otel ve restoran kazandırıyor.
Daha önce Orman Genel Müdürlüğü’ne ait olan ancak atıl durumda bulunan Kümbet Salon Çayırındaki binalar onarılarak turizme kazandırılıyor. Turizm Yatırımcısı Bülent İşseven’in TKDK’dan aldığı kredi desteğiyle restore edilen binalar kış turizmine hazır hale getirilmesi hedefleniyor.
Kümbet’te yapılan turizm yatırımıyla ilgili bilgi veren Yatırımcı İşseven; “Giresun’un en önemli turizm mekanlarından birisi olan Kümbet’te yer alan Salon Çayırı mesire alanında daha önceden var olan ancak kullanılmayan binalar gerekli protokoller kapsamında kiralanmıştır. TKDK desteğiyle de onarılarak turizme kazandırılacaktır. Burada 15’er yataklı üç ayrı konaklama otelleri ve restoran yer almaktadır. Çam ağaçları içerisinde yer alan mesire alanı hem yaz hem de kış turizmine ev sahipliği yapacaktır. Hedefimiz ise 2015’in kış sezonuna hazırlamaktır” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!