TKBL Lig Kurulu Toplantısı yapıldı

Güncelleme Tarihi:

TKBL Lig Kurulu Toplantısı yapıldı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 03, 2011 10:17

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi (TKBL), Lig Kurulu toplantısı İstanbul'da yapıldı.

Türkiye Basketbol Federasyonu'ndan (TBF) yapılan açıklamaya göre, Abdi İpekçi Spor Salonu'nun konferans salonunda yapılan toplantıya, TBF Başkanı Turgay Demirel, Asbaşkan İmran Işıldar, Yönetim Kurulu Üyeleri Hüsnü Karagözoğlu ve Jülide Sonat, Sportif Faaliyetler Direktörü Emin Balcı, Ligler Direktörü Ahmet Araşan, Ligler Koordinatörü Ayhan Özgümüş ve ligde mücadele eden takımların temsilcileri katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Demirel'in, Türkiye'nin evsahipliğinde yapılacak 2014 FIBA Kadınlar Dünya Şampiyonası'nın Türk kadın basketbolu için öneminden bahsedip, geride kalan sezonun kısa bir değerlendirmesini yaptığı bildirildi.

Demirel'in konuşmasının ardından kısa bir sunum gerçekleştiren Ahmet Araşan'ın, geçtiğimiz sezonu değerlendirirken, sezon ile ilgili genel olarak istatistiki bilgileri katılımcılar ile paylaştığı kaydedildi.

Toplantıda önümüzdeki sezon uygulamaya konulması planlanan konular görüşülürken, All-Star organizasyonu, transfer takvimi, ligin fikstürü, Noel tatili, Türkiye Kupası, yabancı oyuncular, TV yayınları, yabancı oyuncu sayısı gibi konular üzerinde fikir alışverişinde bulunulduğu ifade edildi. Kulüp temsilcilerinin de lig ile ilgili çeşitli konulardaki taleplerini ve önerilerini dile getirip, ligin daha da geliştirilmesi ile ilgili fikirlerini paylaştıkları belirtildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!