Tiyatroya jandarma desteği sürüyor

Güncelleme Tarihi:

Tiyatroya jandarma desteği sürüyor
Oluşturulma Tarihi: Nisan 13, 2016 13:48

Tiyatroya jandarma desteği sürüyor

Haberin Devamı


HATAY Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nun, Jandarma Trafik işbirliği halinde yürüttüğü ‘Bizimkiler Trafikte’ adlı eğitici çocuk oyunu sahnelenmeye devam ediliyor.
Miniklerin öğretici en büyük eğlencesi haline gelen Şehir Tiyatrosu, sahnelediği oyunlarla geleceğimizin teminatı olan çocukların hem eğitimine katkı sağlıyor hem de eğlenceli yönüyle büyük ilgi topluyor.
OYUN BİN ÖĞRENCİYE ULAŞTI
Adem Atar’ın yazdığı, Şehir Tiyatrosu sanatçısı Ali Gezgin’in yönettiği ‘Bizimkiler Trafikte’ oyunu, il genelindeki birçok okulda eğitim gören öğrencilerin beğenisine sunuldu.
Büyük beğeniyle izlenen oyunda, öğrencilere trafik kurallarına uymaları ve trafikte daha dikkatli olmaları tiyatronun kendine özgü diliyle anlatıldı.
Emekleri ve katkılarından dolayı Kültür ve Tiyatro Şube Müdürü Vejdi Koçak’a teşekkür plaketini Jandarma Trafik Tim Komutanı Jandarma Kıdemli Başçavuş Ramazan Üstüner takdim ederken, Şehir Tiyatrosu’nun sanatçılarından Ali Gezgin ise teşekkür plaketini Emniyet Trafik Şube Müdürü Kamil Ekmekçi’nin elinden aldı.
Ramazan ÇELİK/HATAY, (DHA)
(13.04.2016, FOTOĞRAFLI)

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!