Tiyatro sevdalısı

"9 Ay Son Gün" adlı tiyatro oyununun galası, geçtiğimiz akşam Kenter Tiyatrosu’nda yapıldı.

Sermiyan Midyat’ın yazdığı, İsmail Hacıoğlu, Emel Çölgeçen, Erdem Akakçe ve Sermiyan Midyat’ın oynadığı "9 Ay Son Gün"ün galasına katılanlar arasında Tilda Tezman da vardı. Tiyatroyu çok sevdiğini bildiğim, birçok usta tiyatrocu ile de dostluğu bulunan Tilda Hanım, çıkışta bu oyunu çok beğendiğini ve arkadaşlarına tavsiye edeceğini söyledi.

30’uncu yılı kutladılar

Yeni Etiler Lions Kulübü, 30’uncu kuruluş yıldönümü sebebiyle Kuruçeşme Divan’da bir davet verdi. Davette sosyetenin ünlü simaları ve kulüp üyeleri ağırlandı. Vehbi Koç Vakfı Başkanı Semahat Arsel’e "Melvin Jones Fello" ödülünün takdim edildiği gecenin konukları arasında, İstanbul Valisi Muammer Güler, Caroline Koç, Berna Tokar, Serra Tokar, Tezcan-Mihrinur Yaramancı, Güler Yiğit, Halil Değer, Çiğdem Simavi, Vera Bulgurlu ve Azize Taylan da vardı.

Çekmecelere gizlenen sanat

Antik A.Ş.’nin İstinye Park’a kazandırdığı sanat merkezi Antik Park, yepyeni bir etkinliğe ev sahipliği yapıyor. Antik Park, 12 Mart’a kadar "90 çekmece 90 sanatçı" düşsel müze etkinliğiyle sanatseverleri bir araya getirecek. 90 sanatçı (Abidin Dino, Avni Arbaş, Balkan Naci İslimyeli, Bedri Baykam, Bihrat Mavitan, Bubi, Burhan Doğançay, Tomur Atagök de bu 90 isim arasında) eserlerini 90 çekmecenin içine sığdırdı. Çekmeceyi çektiğinizde karşınızda duran, bir müzenin duvarındaki gibi değil. Görmeye değer...

Ünlüler zirveden inmiyor

Türkiye’nin en gözde kayak merkezlerinden Kartalkaya’da bulunan Dorukkaya Oteli, sanat dünyasından ünlülerin ve sosyetenin uğrak yeri oldu. Otel geçtiğimiz hafta, Yağmur Atacan-Pınar Altuğ çiftinden sonra Cem Hakko ile Önder ve Tuncay Öztarhan’ı da ağırladı. 13 ayrı kayak pisti ile her seviyedeki kayakçıya hitap eden Dorukkaya, cumartesi geceleri organize edilen "Kar Partisi"nde de misafirlerine unutulmaz dakikalar yaşatıyor. Chocolate Cafe’nin önünde misafirler, önce kayak okulu öğretmenlerinin gösterisini izliyor, ardından da havai fişek gösterisi ile keyifleniyor.

Zayıflamak için kampa girdiler

Zayıflama merkezine dönüşen Bodrum Yasmin Otel’de kilo verenler listesine şarkıcı Ege ile sunucu Saba Tümer de eklendi. Diyet programına birlikte katılan iki ünlü, Fransız diyetisyenin hazırladığı mönünün dışına çıkmıyor, ayrıca her gün 9 kilometre yürüyor. Öğrendiğime göre bu sayede bir haftada 4 kilo vermeyi başarmışlar. Ege geçtiğimiz gün, otelde kendi orkestrası ile program yapan otel sahibi Aziz Birsin’le beraber sahneye de çıktı ve forma girmenin mutluluğunu diğer müşterilerle paylaştı.

2008 model jeep’le geziyor

Beşiktaşlı futbolcu Ali Tandoğan, önceki akşam eşi Deniz Hanım’la birlikte Harbiye’deki Al Jamal’a gitti. Tandoğan çiftine Beşiktaş’ın kalecisi Hakan Arıkan ve kız arkadaşı da eşlik etti. İki futbolcu çıkışta, bir arkadaşlarının doğum günü daveti için Al Jamal’a geldiklerini söyledi. Tandoğan’ın geçtiğimiz hafta satın aldığı 2008 model Audi Q7 model jeep’i ise herkesin dikkatini çekti.

İkinci adresi Base

Önceki gün Nurdan Yüzbaşıoğlu’nun sahibi olduğu Teşvikiye’deki Base adlı mağazaya uğradım. Ünlü modacılara ve stilistlere hazırlattığı özel kreasyonları satan Nurdan Hanım, en sıkı takipçisinin Nil Karaibrahimgil olduğunu söyledi. Zaten ünlü şarkıcı, ben gittiğimde de mağazadaydı. Zeynep Tunuslu, Hakan Yıldırım gibi modacıların Base için hazırladığı giysilerden ikisini seçmiş, ödeme yapıyordu. Ayaküstü sohbetimizde burada satılanların tarzına çok uygun olduğunu, o yüzden de iki günde bir mutlaka Base’e uğradığını söyledi.

Çeşme’nin kışı da güzel

Sömestr tatili için planlar yapılmaya başlandı. Büyük oteller ise özel kampanyalarla müşterilerileri memnun etme çabasına girdi. Bu otellerden biri de Çeşme Sheraton... Otel, en az 5 gece konaklayan misafirlerine Pegasus Havayolları ile ücretsiz gidiş-dönüş uçak bileti veriyor. Çeşme Sheraton’un sahibi İskender Dilek, ayrıca havaalanı transferlerinin otel tarafından ücretsiz olarak yapılacağını da belirtiyor. Bu otelde ne buluruz derseniz; 3 bin 500 m2’lik Uzakdoğu konseptli spa merkezinde dinlenmeniz, yenilenmeniz ve enerji depolamanız mümkün...

City’s’de Burnaz imzası

Gülaylar Altın, Diamond Line konseptinin ilk mağazasını Nişantaşı’ndaki City’s alışveriş merkezinde açtı. Bu mekanın tasarımını, Gülaylar Group’un mimari danışmanı olan Abdullah Burnaz yaptı. Ünlü içmimar ayrıca Cits’s’in içindeki Suinn Restaurant’da da yeteneğini konuşturdu. Mekanı tasarlarken klasik Uzakdoğu konseptinin dışında kalmaya çalıştığını ve bunun için farklı bir konsept yarattığını belirten Abdullah Bey, "Tüm detaylarıyla hitap ettiği kitleyi heyecanlandıracak bir mekan olmalıydı. Aynı zamanda Uzakdoğu kimliğini de kaybetmemeliydi" diyor.

Televizyona yeşil ışık

Zeynep Mansur da televizyonculuğa yeşil ışık yaktı. Özel bir kanal için "Babalar ve Kızları" adlı programı hazırlayan Mansur, programda sanat ve siyaset dünyasının ünlü kadınlarının babalarıyla olan ilişkilerini ve geçmişte kalan hoş anılarını konu edecek. Mansur’un stüdyoda kendisine eşlik edecek yakışıklı bir manken aradığı, Atilla Saral’ın en güçlü adaylar arasında bulunduğu da gelen haberler arasında...

Mağaza gezmek acıktırdı

Nursen Gündüz, önceki akşam kızı Çiğdem ve nişanlısı Tolga Işık’la birlikte Nişantaşı’nda açılan City’s adlı alışveriş merkezine gitti. Bir süre mağazaları gezen grup, karınları acıkınca İtalyan restoranı Incontro di Pastarito’ya oturdu. Buranın yemeklerini çok sevdiklerini söyleyen anne-kız, Milano’daki Pastarito lezzetini burada da bulabildikleri belirtti.
Yazarın Tüm Yazıları