Tiyatro Keyfi'nin ilgi çeken komedisi “Çocuk İstiyorum"

Güncelleme Tarihi:

Tiyatro Keyfinin ilgi çeken komedisi “Çocuk İstiyorum
Oluşturulma Tarihi: Kasım 29, 2017 13:18

Tiyatro Keyfi'nin ilgi çeken komedisi “Çocuk İstiyorum” bu hafta 29 Kasımda Duru Tiyatro'da, 1 Aralık'ta Borusan Oto Dolmabahçe Sahne'de ve 3 Aralık'ta da Kozzy Kültür Merkezi'nde sergileniyor.

Haberin Devamı

Bekir Aksoy'un yazdığı, Turgay Kantürk’ün yönettiği “Çocuk İstiyorum”, hayat, evlilik ve ilişkiler üstüne incelikli, güncel bir komedi. Usta oyuncular Çiçek Dilligil, Bekir Aksoy ve Kemal Başar’a genç yetenek Defne Bölükbaşıoğlu eşlik ediyor.

Işık tasarımı Yüksel Aymaz’ın, kostüm tasarımı Mine Erbek Gökbuget’in, müzikleri ise Bora Öztoprak’ın imzasını taşıyan “Çocuk İstiyorum”, sezon boyunca İstanbul ve Anadolu turnelerinde seyirciyle buluşmaya devam edecek. “Çocuk İstiyorum”, evlenme tekliflerinin havada uçuştuğu, sürprizlerle dolu bir komedi.

Oyundaki karakterler ilgi çekici:
Taşlardan bile özür dileyen,  boyundan, saçının azlığından, kilolarından şikayetçi  çok zengin bir adam... Evlenmeyi kafasına koymuş, kurnazlığıyla aman dedirten fettan bir kadın... Uzun boyu, karizması, fit ve sağlıklı görünümüyle popüler olmaya mahkum bir doktor...
Zekasına olmasa da güzelliğine oldukça güvenen bir genç kadın... Herkesin hem av hem avcı olduğu bu ilişkiler yumağında hedefi acaba kim vuracak?

 

Haberin Devamı

Bu hafta gülmeye doyamayacaksınız! - Sinefil

BAKMADAN GEÇME!