Tito Vilanova'ya destek çığ gibi büyüyor

Güncelleme Tarihi:

Tito Vilanovaya destek çığ gibi büyüyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 23, 2012 22:37

Yakalandığı kanser hastalığı nedeniyle Perşembe günü ameliyata alınan ve 6 hafta kemoterapi görecek olan Barcelona Teknik Direktörü Tito Vilanova'ya destek çığ gibi büyüyor.

Haberin Devamı

Vallodolid deplasmanına giden Barcelona'da tüm futbolcular Vilanova'ya desteğe devam ederken, fotoğraflı tişörtlerin arkasında yer alan bir mesaj büyük dikkat çekti. Büyük alkış alan tişörtte yazılı olan Katalanca "sağduyu, güç ve cesaret" anlamına gelen "Seny, i pit collons" ifadesinin Tito Vilanova'ya ait olduğu ortaya çıktı.

Futbolcularıyla yaptığı toplantılarda bu ifadeyi sıkça kullanan Vilanova'nın, telefonunda da bu mesajın kayıtlı olduğu belirtilirken, bu fikir takımın tecrübeli yıldızı Xavi'den çıktı.

Oyuncularına zaman zaman mesajlarıyla da destek veren Vilanova'nın bu cümlesini kaydeden Xavi, kullanacakları tişörtte bu slogana yer vermeleri gerektiğini söyleyince takım arkadaşlarından tam destek aldı.

Tito'ya ikinci destek

Tito Vilanova için zor günler 19 Kasım 2011 tarihinde başladı. Geçtiğimiz yıl ilk kez bıçak altına yatan teknik adam için Barcelonalı futbolcular o dönem oynadıkları Zaragoza maçına "Tito, buda geçecek" ifadelerinin yer aldığı tişörtlerle çıkmıştı.

Haberin Devamı

Ezeli rakiplerden tam destek

Hastalığın duyulmasının ardından resmi sitesinden Vilanova’ya destek olan Real Madrid Kulübü, Cumartesi günü oynanan Malaga maçı öncesi “Animo Tito” (Dayan Tito) tişörtleriyle başarılı antrenörün yanında olduğunu bir kez daha gösterirken, ezeli rakibine karşı olan duyarlılığını gözler önüne serdi.

Hafta boyunca Real Madrid kulübünün önemli isimleri Cristiano Ronaldo, Casillas ve Mourinho kansere yakalanan Tito Vilanova'nın yanında olduklarını söylerken, Brezilyalı yıldız Marcelo'nun "Malaga maçını Tito için oynayacağız" sözleri büyük ses getirdi.

Real Madrid'in yanı sıra bir diğer ezeli rakip Atletico Madrid ise Cuma günü oynadığı Celta Vigo maçına aynı tişörtlerle çıkarak tribünlerden büyük alkış aldı.

Tito Vilanovaya destek çığ gibi büyüyor

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!